Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Granitul mixt 5LL si 10LL este unul dintre cele mai cumparate produse din gama noastra. De curand am actualizat stocurile si va asteptam in depozitele VINCA din Roznov si Bacau. Nu poti ajunge in depozitele si showroom-urile VINCA? Nicio problema, iti livram pana la 5 mostre gratuite, iar ulterior poti comanda online sau prin telefon cantitatea dorita.

Dimensiunile placutelor de granit mixt sunt de 5 cm sau 10cm latime, cu lungimi libere.

Frumusetea acestui produs consta in faptul ca fiecare bucata de granit este unica si speciala, niciuna nu este aidoma alteia, viniatura luand forme mereu noi, imprecise, caci naturii nu-i place sa se repete.

Placajul din Granit Mixt 10LL sau 5LL este recomandat pentru calitatile sale estetice, dar si practice, fiind ideal pentru:

-placarea pardoselilor bucatariei, livingului,

-placarea teraselor acoperite,

-placarea pardoselilor si/sau holurilor barurilor/cafenelelor/hotelurilor,

-decorarea unui perete interior.

Daca este intretinut corespunzator, Granitul Mixt isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Pentru intretinerea granitului mixt, recomandam folosirea detergentului de curatare Deter Lavo. Pentru impermeabilizare, recomandam folosirea hidrorepelentului Water Block.

Pentru montaj recomandam adezivul flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru placajele de granit, acesta avand o rezistenta la alunecare si o aderenta la orice substraturi foarte buna. Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra. In cazul in care aveti propria echipa, va stam la dispozitie cu consultanta gratuita prin telefon.

Vezi aici datele noastre de contact: http://www.vinca.ro/contact.html

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.