Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Dupa cum spuneam si intr-un articol anterior de pe blog, lavoarul din piatra naturala confera un plus de valoare imaginii restaurantului, barului tau sau cafenelei tale. Felul in care arata toaleta poate spune foarte multe despre afacerea ta, in general.

Cum multe spatii HORECA inca folosesc articole din ceramica, te vei diferentia de concurenta si vei atrage admiratia clientilor tai cu un lavoar din piatra naturala. Lavoarul din travertin adauga, dupa cum se vede si in imagini, o nota deosebita toaletei.

Lavoarul din travertin cu bordura noche se potriveste cu stilul traditional/rustic al unui restaurant sau al unei pensiuni.

Lavoarul din travertin lustruit se incadreaza bine in baile moderne.

Lavoarul din travertin trebuie impermeabilizat in prealabil, pentru a evita petele si a-i mentine aspectul si frumusetea naturala.

Vezi aici gama noastra de lavoare din piatra naturala: http://www.vinca.ro/mobilier-marmuragranit/lavoare--chiuvete/


 


Doresti sa iti amenajezi spatiul comercial? Iti punem la dispozitie o gama variata de blaturi, placaje si glafuri din granit, marmura sau travertin, precum si cu accesorii (lavoare, masti de semineu, decoratiuni din piatra naturala). Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA din Bacau si Neamt! Livram oriunde in tara. Iti punem la dispozitie 5 mostre gratuite, daca nu poti ajunge in depozitele noastre.
 

Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".