Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Am actualizat stocul de travertin mozaic scapitat. Te asteptam in depozitele VINCA din Bacau si Roznov pentru a vedea cu ochii tai produsul si pentru a discuta impreuna detaliile proiectului tau. Nu poti ajunge in depozitele si showroom-urile noastre? Nicio problema, iti livram pana la 5 mostre gratuite.

Mozaicul din travertin scapitat poate fi utilizat atat in spatiul public, cat si in cel rezidential, privat, pentru:

-placarea salilor de asteptare,

-placarea spatiilor de agrement,

-placarea intrarilor / spatiului din jurul unei cladiri,

-placarea imprejurimilor unui centru comercial,

-placarea terasei din fata casei.

Culoarea si finisajul creeaza un mediu placut si luminos. Se creeaza un contrast foarte frumos in combinatie cu verdele gazonului, arbustilor decorativi sau al pomilor.

Mozaicul din travertin scapitat rezista actiunii corozive a intemperiilor si ciclurilor repetate de inghet/dezghet.

Isi poate pastra aspectul placut zeci de ani daca este intretinut corespunzator, cu detergenti si impermeabilizanti special creati pentru piatra naturala.

Pentru montaj va putem pune la dispozitie montatori parteneri, pe toata suprafata tarii, pentru orice tip de piatra naturala pe care o doriti. Va oferim consultanta gratuita in orice etapa a proiectului.

 

Ne gasesti aici:

Depozit VINCA Roznov

Adresa: str. Paltinului, nr.883, Roznov, jud. Neamt Repere:

-Dinspre Bacau: La 12 km inainte de a ajunge in Piatra Neamt, aproape la iesire din orasul Roznov, faceti stanga spre Girov si dupa calea ferata, la 500m, gasiti depozitul semnalizat cu bannere si sigle luminoase;

-Dinspre Roman, Targu Neamt: Tineti directia Girov - Roznov si aproape de iesirea catre soseaua principala Bacau - Piatra Neamt, dupa canal, inainte de calea ferata gasiti depozitul nostru bine semnalizat.

-Dinspre Piatra Neamt: Dupa intrarea in Roznov, dupa un Peco Helios galben faceti stanga spre Girov si ne gasiti dupa calea ferata, inainte de curba pe dreapta.

Depozit VINCA Bacau

Adresa: DN2 - E85, nr. 1248, Bacau, jud. Bacau;

Repere:

-Dintre Adjud: Inainte de a intra in orasul Bacau, dupa comuna Nicolae Balcescu, dupa Dedeman Camioare si inainte de Black Sea, Metro si Practiker, in stanga se vede un banner cu VINCA si multa piatra naturala in curte;

-Dinspre Bacau: La iesire din Bacau, dupa Metro, Practiker si Black Sea se intra direct din E 85 in depozitul nostru care se afla pe partea dreapta.

Depozit VINCA Iasi

Adresa: Letcani-Iasi, km 10, Iasi

Repere:

-Dinspre Iasi: inainte de intrarea in com. Letcani, la 500m dupa reprezentanta Toyota pe stanga.

-Dinspre Letcani: La iesire din Letcani spre Iasi, la 500m inainte de reprezentanta Toyota pe dreapta si 500m dupa reprezentanta Iveco pe dreapta.