Blat Granit Tiger Skin 113*102*2cm

rezerva produsul

Rezerva produsul Blat Granit Tiger Skin 113*102*2cm


lipsa stoc
Pret: 434 RON(nu include TVA)
Livrare in 24-48h, Cost transport 25 lei + 1,2lei/kg, tva inclus

Livrare 48h oriunde in tara

Livrare cu certificate de conformitate + fise tehnice

Asistenta la cumparare:
0724 017 620

Cere oferta:
personalizata

Descriere:

Citeste Fisa Tehnica

Blat Granit Tiger Skin, decupaj rotund

Dimensiuni:

Lungime:113 cm

Latime: 102 cm

Grosime: 2 cm.

Greutate: 60 kg/mp

Utilizare: Se recomanda in crearea de blaturi pentru baie si bucatarie, datorita rezistentei la uzura. Blatul din Granit Tiger Skin se poate combina cu treptele granit tiger skin sau cu glaful tiger skin, pentru o amenajare interioara unitara, cu un aspect estetic deosebit.

Montaj: Pentru montajul blatului din granit Tiger Skin se recomanda folosirea adezivului VKW126, daca piatra va fi montata pe suport de ciment / sintolit sau daca se monteaza granit pe granit. 

Pentru o oferta privind montajul, va rugam sa ne contactati prin telefon sau mail.

Intretinere: Pentru intretinerea blatului din granit Tiger Skin va recomandam folosirea unui detergent de curatare adecvat, Deter Lavo sau Dopo Posa

Totodata, pentru impermeabilizarea suprafetei, este indicata folosirea unui impermeabilizant (Water Block, N HOIL S sau Brill 01 Ultra).

Fiabilitate: Blatul din granit Tiger Skin va este livrat alaturi de un certificat de conformitate. Granitul este al doilea material, dupa diamant, ca duritate, rezistand la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide. Daca este intretinut corespunzator, granitul isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. 

Program functionare:

L-V: 08:00 - 18:00

Asistenta telefonica:

0724 017 620 si 0735 190 170

Asistenta online:

contact@vinca.ro

Detalii pret si personalizare:

Pretul afisat include o finisare de tip bizot pe toate laturile. Imaginea alaturata materialului, ilustreaza  finisajul tip bizot. Granitul Tiger Skin este disponibil si in lastra sau semilastra.

Blaturile vor fi executate personalizat pentru fiecare client, avand in vedere dimensiunile, finisarea, precum si decupajul dorit de acesta.

Pretul afisat este orientativ si se refera la o dimensiune medie standard. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa va adresati unuia dintre consilierii nostri de vanzari, care vor raspunde in cel mai scurt timp solicitarii dumneavoastra.

Termen de livrare: 1-2 zile.

Efectuati blaturi si placi taiate la dimensiuni pe comanda?

Se efectueaza taierea placilor la ce dimensiune se doreste, iar pentru a evita taierea pe o dimensiune gresita (acestea neputand fi returnate), va stam la dispozitie cu o echipa de montatori ce pot sa masoare si sa execute lucrarea.

Cum pot obtine o estimare de pret?
Ne puteti apela si unul din consilierii nostri va va comunica preturile pentru produsele selectionate si de asemenea va va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care aveti nevoie. De asemenea, ne puteti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu o estimare de pret.

Cum pot face rost de mostre?
Va rugam sa ne contactati pentru a solicita o livrare de mostre gratuite si acestea va vor fi livrate prin serviciul de curierat insotite de cateva informatii generale despre compania noastra.

Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".

Fisa Tehnica:

Citeste Fisa Tehnica

Distribuie acest produs: