Glaf Granit de interior Tiger Skin 110*22*2cm

rezerva produsul

Rezerva produsul Glaf Granit de interior Tiger Skin 110*22*2cm


lipsa stoc
Pret: 50.5 RON(nu include TVA)
Livrare in 24-48h, Cost transport 25 lei + 1,2lei/kg, tva inclus

Livrare 48h oriunde in tara

Livrare cu certificate de conformitate + fise tehnice

Asistenta la cumparare:
0724 017 620

Cere oferta:
personalizata

Descriere:

Citeste Fisa Tehnica

Glaf din granit pentru interior, recomandat pentru pervaze si pentru captusirea partii inferioare a ferestrei. Glaful din Granit Tiger Skin are o utilitate practica - rezistent la temperaturi extreme, umiditate, substante acide, lovituri si zgarieturi – si un rol estetic – tonurile reci de gri, roz si negru confera incaperii un aspect deosebit.

Dimensiuni - Lungime 110 cm, Latime 22 cm, grosime 2 cm.

Greutate - 60 kg/mp

Glaful din Granit Tiger Skin poate fi executat personalizat avand in vedere dimensiunile, finisarea, precum si decupajul dorit de dvs. 

Pentru intretinerea si impermeabilizarea glafului din granit Tiger Skin va recomandam folosirea unor produse adecvate, precum cele de aici. Daca granitul Tiger Skin este tratat la fiecare 6 luni cu impermeabilizant si spalat saptamanal cu detergent pe baza de ceara, acesta isi poate pastra luciul si 10-20 de ani.

Pentru montaj, va recomandam adezivul Thrakon. Pentru o oferta privind montajul, va rugam sa ne contactati prin telefon sau mail.

Program functionare:

L-V: 08:00 - 18:00

Asistenta telefonica:

0724 017 620 si 0735 190 170

Asistenta online:

contact@vinca.ro

Glaful din Granit Tiger Skin se poate combina cu blatul si treptele din granit Tiger Skin, pentru o amenajare interioara unitara.

Pretul afisat include o finisare de tip bizot pe o lungime de 100 cm si doua laturi. Imaginea alaturata materialului, ilustreaza  finisajul tip bizot. Granitul Tiger Skin este disponibil si in lastra sau semilastra. Pretul afisat este orientativ si se refera la o dimensiune medie standard. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa va adresati unuia dintre consilierii nostri de vanzari, care vor raspunde solicitarilor dvs. 

Termen de livrare: 48h pentru produsele in stoc si 5-14 zile lucratoare pentru produse personalizate.

Atentie: Pozele sunt doar sugestii de prezentare. Finisarile si dimensiunile din poze nu sunt cele incluse in pret. Pentru oferta personalizata de glafuri din granit nu ezitati sa ne contactati.

Vino in depozitele si showroom-urile VINCA din Bacau, Roznov si Iasi sau Comanda Online produsele dorite! Pentru a te ajuta in alegerea materialului potrivit, VINCA iti poate livra, prin curier, pana la 5 mostre, gratuit.

Fisa Tehnica:

Citeste Fisa Tehnica

Distribuie acest produs: