Granit Gri Mondalez lustruit 60*30*1cm

Pret: 54.5 RON(nu include TVA) Adauga in cos
Cantitate maxima disponibila in stoc: 181 (MP)
Livrare in 24-48h, Cost transport 25 lei + 1,2lei/kg, tva inclus

Livrare 48h oriunde in tara

Livrare cu certificate de conformitate + fise tehnice

Asistenta la cumparare:
0724 017 620

Cere oferta:
personalizata

Descriere:

Placaj Granit Gri Mondalez lustruit 60*30*1cm

Dimensiune: Lungime 60cm, latime 30cm, grosime 1cm

Greutate: 30kg/mp

Culoare: Gri Mondalez

Mostra poate diferi usor de placile ce urmeaza a fi comandate, fiecare bucata de granit fiind unica si speciala, niciuna nu va fi aidoma alteia, viniatura luand forme mereu noi, imprecise, caci naturii nu-i place sa se repete.

Utilizare: Placaj Granit Gri Mondalez lustruit 60*30*1cm este  recomandat pentru  calitatile  sale  estetice, dar  si  pentru cele  practice.  Granitul Gri Mondalez imbina tonuri reci de gri si alb, iar granulatiile sale fac ca aspectul sau sa fie unul rafinat, deosebit.

Granitul Gri Mondalez lustruit este ideal pentru placari interioare si exterioare, fiind recomandat pentru placarea pardoselilor bucatariei, livingului, teraselor acoperite, barurilor/cafenelelor/hotelurilor.

Montaj: Pentru montaj recomandam adezivul flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru placajele de granit, acesta avand o rezistenta la alunecare si o aderenta la orice substraturi foarte buna. Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Program functionare:

L-V: 08:00 - 18:00

Asistenta telefonica:

0724 017 620 si 0735 190 170

Asistenta online:

contact@vinca.ro

Fiabilitate: Placajul din Granit Gri Mondalez lustruit 60*30*1cm va este livrat alaturi de un certificat de conformitate + fise tehnice. Granitul este al doilea material, dupa diamant, ca duritate, rezistand la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide.

Curatare si Intretinere: Daca este intretinut corespunzator, Granitul Gri Mondalez lustruit isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Pentru intretinerea granitului se recomanda folosirea detergentului de curatare Deter Lavo. Pentru impermeabilizare recomandam folosirea hidrorepelentului Water Block.

Se poate plati si in rate?

Prin programul CETELEM/TBI/CAR produsele noastre se pot achizitiona si in rate.

Oferiti transport in tara?

Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

Distribuie acest produs: