Piatra naturala sandstone rosu forme mici

Pret vechi: 26.94 RONPret nou: 14.7 RON(nu include TVA) Adauga in cos
Cantitate maxima disponibila in stoc: 30 (rand)
Livrare in 24-48h, Cost transport 25 lei + 1,2lei/kg, tva inclus

Livrare 48h oriunde in tara

Livrare cu certificate de conformitate + fise tehnice

Asistenta la cumparare:
0724 017 620

Cere oferta:
personalizata

Descriere:

Piatra naturala sandstone rosu forme mici

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton.

Greutate/rand: 35-40 kg

Tara de provenienta:  Bulgaria.

Grosime:  1-2cm, 3-4cm

Utilizare: Piatra naturala sandstone rosu forme mici este ideala atat pentru amenajari exterioare (fatade, terasa, gradina, scari), cat si pentru amenajari interioare (baie, bucatarie, living). Pentru inspiratie, consultati rubrica „Sfatul Designerului”.

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil alb VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatra naturala sandstone rosu forme mici va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala sandstone rosu forme mici isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Vezi aici produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.  

Program functionare:

L-V: 08:00 - 18:00

Asistenta telefonica:

0724 017 620 si 0735 190 170

Asistenta online:

contact@vinca.ro

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Oferiti garantie pentru material?

Materialul este o piatra naturala pentru care va putem oferi certificate de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani. Nu putem raspunde pentru crapaturile aparute pe parcursul montajului, pentru petele aparute dupa folosirea adezivului sau pentru pierderea luciului in timp.

Oferiti transport in tara?

Oferim transport contracost in tara prin curier pana in 500kg. La cantitati peste 500kg va vom contacta personal pentru a stabili forma de transport.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

Distribuie acest produs: