Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Poate că nu știai asta, dar glafurile din marmură probabil că vor fi populare mulți ani de acum în colo. Deși pervazul poate fi de obicei cel mai neglijat finisaj dintr-o construcție, este cu siguranță cel mai vizibil dacă piatra de marmură ar fi folosită în locul materialelor obișnuite precum lemnul, ipsosul sau vinilul. Piatra de marmură va câștiga inevitabil o nouă admirație și apreciere ieșind în evidență cu ușurință.

Iată cele 10 motive principale pentru care pervazurile ferestrelor din marmură sunt preferate în construcțiile de astăzi:

#1. Marmura este rezistentă la condiții dure

Marmura este un tip de piatră naturală care poate rezista la cele mai dure condiții și arată în continuare la fel de bine ca nouă.

#2. Glafurile din marmură sunt disponibile într-o varietate de culori

Deoarece marmura este o rocă metamorfică, are o varietate de variații de culoare care au ca rezultat un catalog vast de opțiuni din care poți alege. Culorile provin din alte minerale și fosile din pământ în timpul formării sale. Aceste culori variază de la bej deschis la maro închis și chiar roșu, în funcție de locul în care s-a format.

#3. Marmura este rezistentă în timp

Dacă ai un material de construcție rezistent, cu siguranță va dura mai mult timp. Acesta este unul dintre motivele pentru care oamenii aleg pentru pervaz marmura în detrimentul altor materiale.

#4. Glafurile din marmură economisesc bani

Proprietarii de case și proprietarii de clădiri comerciale înțeleg rapid de ce anume este nevoie pentru a întreține o locuință. După o anumită perioadă, în majoritatea cazurilor, ceva din interiorul sau din afara acelei structuri va avea nevoie să fie întreținut sau înlocuit. Astfel că, proprietarii vor aprecia orice îi va împiedica să cheltuiască bani pentru înlocuirea bunurilor. Din acest motiv, marmura este o alegere bună pentru că este o investiție pe termen lung. 

#5. Pervazurile din marmură nu vor putrezi

Spre deosebire de lemn, care a fost alegerea inițială ca material de construcție, și poate fi găsit și astăzi în casele mai vechi, marmura este impenetrabilă. Gângănii, insectele și alte târâtoare înfiorătoare nu vor putea să-și găsească drumul într-un pervaz de marmură. Pervazurile din lemn s-ar dezintegra în cele din urmă în astfel de condiții, în care insectele și-ar fi mâncat drumul în lemn. Un lucru e sigur: nu vei avea problema asta cu marmura!

#6. Oferă o notă de eleganță

Artiștii au folosit marmura ca parte a artei lor și unele dintre aceste creații au fost admirate de secole. Datorită frumuseții și longevității sale - împreună cu faptul că la un moment dat, doar cei bogați își puteau permite să achiziționeze astfel de bunuri, marmura a fost adorată și considerată un articol de lux. Așadar, să ai această piatră naturală frumoasă încorporată ca pervaz nu va fi doar subtil, ci va transmite un plus de calitate și eleganță.

#7. Piatra de marmură este versatilă

Caracteristica grozavă a glafurilor din marmură este că le poți comanda în diferite dimensiuni în funcție de mărimea potrivită casei tale.

#8. Fabricat unic. Fiecare placă este diferită.

După cum am menționat mai sus, marmura este un material organic și, deși culorile variate rămân de obicei aceleași în funcție de locul în care a fost făcută, plăcile vor fi diferite. În timpul procesului metamorfic, pământul topește calcarul și orice alte substanțe împreună, făcându-l să se învârtească încet, devenind o singură masă. Odată ce se răcește, obții o piatră mare de culori diferite în alcătuirea ei. Dacă tai acea placă în trei felii diferite, în timp ce se poate observa aceeași variație de culoare, modelul ar putea fi ușor diferit.

#9. Marmura este rezistentă la apă

Glafurile din marmură resping cu ușurință apa dacă sunt întreținute corespunzător. Cu agentul de etanșare adecvat, apa se va curăța imediat și se va șterge, fără a lăsa urme care, altfel, ar putea păta pervazul. 

#10. Este atractivă

Marmura arată bine! Orice tip de piatră de marmură pe care o alegi de la Vinca, completează orice construcție interioară oferindu-i eleganță și strălucire.

Te interesează glafuri din marmură pentru casa ta la cel mai bun preț? Vinca îți pune la dispoziție o gamă variată de glafuri de marmură, granit sau cuarț de diferite culori, forme și modele la prețuri de depozit și mărimi personalizate. Aruncă o privire în portofoliul nostru și inspiră-te din lucrările clienților noștri fericiți.

 

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.