Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Vrei sa iti amenajezi gradina cu piatra naturala? Cu putina imaginatie si cu materialele potrivite, iti poti transforma gradina intr-un spatiu relaxant, modern, rustic sau feeric, dupa preferinte. Armonizarea decorurilor vegetale (gazon, plante, arbusti), a materialele pentru pavaj si a accesoriilor de gradina, poate fi o sarcina dificila. Noi iti oferim cateva sfaturi si idei, pentru a te inspira si a-ti face alegerile mai usoare.

Tipuri de piatra pentru amenajarea gradinii

Fiind foarte rezistenta la intemperiile vremii, piatra naturala este materialul ideal pentru amenajarea gradinilor. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Piatra naturala poligonala este una dintre solutiile ideale pentru pavajePiatra naturala Poligonala Aqua poate fi folosita pentru decorarea peretilor, trotuarelor si aleilor. Culorile deschise aduc un plus de relaxare gradinii tale.

 db396e600eb729dfab5f504f67c9cfa2-1521455

Piatra naturala Crazy Paving Pink Normal este potrivita pentru amenajarea fatadelor, terasei, scarilor.

 a11b038bbf70f7da864f337ecd7f014e-1521455

Piatra naturala sandstone rosu pavimente este potrivita atat tendintelor conservatoare in materie de amenajare si decorare, cat si celor inovatoare, accentuand trasaturi pe care doriti sa le imprimati gradinii. O poti folosi pentru trepte sau pentru cararile din gradina.

 7fd5927e61b4ba267130aa2dfbf4d114-1521455

Piatra naturala de rau sau piatra tip bolovani se armonizeaza perfect cu alte materiale in amenajarea gradinii, creand un spatiu securizant si un contrast placut.

 b17fb1804e5a0c43a34fd3854aa3f83a-1521455

Estetica si durabila, piatra naturala gneiss verde forme mici, este potrivita pentru placarea terasei.

e7150ae8aef2c3d013b565b028a88174-1521455

Nu uita de echilibru! Foloseste pietris decorativ de gradina cu roci de diferite dimensiuni, colturoase sau rotunjite, in cele mai variate culori, pentru a scoate in evidenta decoratiunile vegetale si pentru a tine piept buruienilor.

In imaginile de mai jos, sunt cateva idei de amenajare a gradinii cu pietris decorativ alb si pietris decorativ rosu-brun:

 fd39e9cbadad7023be6de85cf30ef453-1521455

Mobilier de gradina din piatra naturala

Pentru amenajarea gradinii, mobilierul din piatra naturala este alegerea potrivita, atat din punct de vedere estetic, cat si al fiabilitatii. Fiind rezistenta la intemperii, piatra naturala isi pastreaza luciul timp indelungat, iar intretinerea acesteia este o misiune usor de indeplinit.

Cuptorul din piatra naturala reprezinta nu doar un element decoativ rustic, dar si un mod diferit de-a gati.

Gradinile sunt spatii ornamentale destinate in principal recreerii, de aceea ambianta lor este foarte importanta. Infrumuseteaza-ti gradina cu o fantana rafting!

Cum se intretine piatra naturala decorativa

Pentru ca piatra naturala sa fie protejata de pete sau alte deteriorari, se recomanda impermeabilizarea acesteia. Pentru impermeabilizare, exista anumite tratamente speciale, care protejeaz? împotriva prafului, actiunii corozive a apei sau detergentilor. Curatarea uzuala a pietrei naturale presupune stergerea imediata a petelor si a oricarei murdarii aparute. Va recomandam sa utilizati detergenti speciali, care permit curatarea profunda si degresarea pietrei, fara a o deteriora. Vezi aici selectia noastra de produse de curatare si impermeabilizare.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

Vrei sa achizitionezi piatra decorativa pentru amenajarea gradinii?

Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA din Bacau si Roznov (jud. Neamt)!

Livram piatra naturala oriunde in tara. Pentru a te ajuta in alegerea materialelor potrivite, iti punem la dispozitie 5 mostre gratuite.

Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".