Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

        Marmura si granitul revin in forta in proiectele designerilor. De la placari pereti si pardoseli, pana la blaturi, marmura si granitul au posibilitati de design nelimitate.   

        Desi albul este culoarea cea mai populara pentru amenajarea unei bai, conferind spatialitate si luminozitate, noi iti recomandam sa aduci un plus de culoare, alegand nuante de albastru si verde, pentru a crea o atmosfera linistitoare, relaxanta.

396b6dea55fdebdaf66fcdcda0940104-1518008

 

        Pentru a crea design-uri similare cu cele din imaginile de mai sus, iti recomandam: Blat Marmura Jai Rosa combinat cu Glaful Marmura verde jungla sau Blat Marmura Verde India, Placaj Granit mixt, Glaf Granit Interior Verde Laponia.

        Daca spatiul este mic, opteaza pentru culori deschise, dar alege o marmura cu irizatii negre/maro/verzui, pentru a imprima incaperii personalitate.

a7a0b1de91243f67ec3be55845f72f5c-1518009

 

        Pentru a crea design-uri similare cu cele din imaginile de mai sus, iti recomandam : Glaf Marmura Alba Mugla si Placaj Marmura Kavala, Glaf Granit interior Miracle White, Placaj Granit Aur Desert.

        Daca preferi culorile inchise, pentru un plus de eleganta si rafinament, alege combinatii de alb si negru si nu vei da gres.

Iti recomandam produsele: Blat Marmura Matrix, Blat Marmura Thassos, Glaf Granit Interior Blues In The Night, Glaf Granit Interior Royal Black.

Doresti sa iti amenajezi baia? Iti punem la dispozitie o gama variata de blaturi, placaje si glafuri din granit sau marmura.

Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA.

Livram oriunde in tara. Iti punem la dispozitie 5 mostre gratuite, daca nu poti ajunge in showroom-urile noastre.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.