Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Bucatarie minimalista sau bucatarie rustica? Iti propunem cateva idei pentru a-ti amenaja bucataria cu stil!

Bucataria in stil minimalist

Stilul minimalist poate fi descris printr-o simplitate bine aranjata, care desi aparent este usor de creat, in practica lucrurile stau altfel. Electrocasnicele mari din bucatarie, precum figiderul, aragazul, masina de spalat vase trebuie sa fie incorporate in mobilier. Scaunele vor avea modele simple, atat din punct de vedere al structurii, cat si din punct de vedere al imprimeurilor. Peretii placati cu piatra naturala de culoare deschisa, un blat de lucru din granit sau din marmura, podelele din travertin mozaic sau granit mixt, corpuri de iluminat cu structura metalica sunt doar cateva idei pentru a amenaja o bucatarie in stil minimalist.

ba9f3ea18189847965cdd31fbd68daa3-1521553

 

Pentru a crea un design asemanator cu cel din imaginea de mai sus, poti folosi urmatoarele produse:

- pentru blatul de bucatarie:

 

- pentru pardoseli:

 

 

Bucataria in stil rustic

Daca nu esti adeptul unei bucatarii minimaliste, atunci sa stii ca bucataria rustica nu se demodeaza niciodata, fiind o adevarata oglinda a simplitatii si naturaletii. Cand vine vorba de pardoseli, piatra naturala cu aspect antichizat este alegerea ideala, deoarece este rezistenta si usor de intretinut. Travertinul antichizat, travertinul mozaic, marmura mozaic sau granitul mixt confera bucatariei un aspect rustic si reprezinta o alegere foarte practica. Peretii se placheaza cu piatra naturala deschisa la culoare sau lemn. Mobilierul trebuie sa fie cat mai simplu, cu suprafete naturale si elemente decorative din lemn sau sticla.

 

f373c95f35e8af4e869746a516dbc956-1521553

 

Pentru a crea un design asemanator cu imaginea de mai sus, poti folosi urmatoarele produse:

- pentru pardoseli:

Mozaic Marmura Bej lustruita Placaj granit Red PeachSpartura Granit Mixt
 

- pentru placarea semineului:

Piatra naturala Sunny Splitface Ivory Piatra naturala gneiss gri galben 5LL

- masa:

- semineu

 

Doresti sa iti amenajezi bucataria in stil modern sau rustic? Iti punem la dispozitie o gama variata de placaje, blaturi si glafuri din marmura, granit, travertin.

Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA din Bacau sau Roznov (jud. Neamt)! Livram piatra naturala oriunde in tara. Pentru a te ajuta in alegerea materialelor potrivite, iti punem la dispozitie 5 mostre gratuite. Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".  

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.