Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

A venit vara, iar dacă te gândești să investești într-o bucătărie, glafuri, trepte, pardoseli sau bar exterior, atunci ar fi bine să ții cont de care este cea mai potrivită piatră naturală pentru exterior. 

În timp ce piatra naturală este o alegere excelentă pentru blaturile de exterior, procesul de selecție nu este la fel de simplu ca în cazul blaturilor de interior.

De exemplu, o bucătărie în aer liber va fi expusă la o varietate de condiții meteorologice care nu sunt o problemă în interiorul unei case. În plus față de schimbările extreme de temperatură, majoritatea bucătăriilor în aer liber sunt supuse unei anumite cantități de umiditate și lumini solare directe care pot deteriora piatra naturală. Acest lucru limitează puțin alegerea materialului, dar pentru mulți oameni frumusețea și durabilitatea pietrei naturale nu poate fi egalată.

 

În primul rând se recomandă utilizarea unei pietre neporoase pentru blaturile de exterior, deoarece acestea nu absorb umezeala. Umiditatea va cauza pete și decolorări. Marmura este deosebit de poroasă și nu este sugerată pentru utilizarea în exterior. Cuarțul este neporos, dar această piatră artificială poate să se decoloreze semnificativ în lumina directă a soarelui.

 

În timp ce marmura și cuarțul nu sunt ideale pentru blaturile de exterior, există o piatră naturală care funcționează bine la exterior.

Care este aceasta? GRANITUL! 

Despre granit.

Granitul este, fără îndoială, cea mai bună alegere pentru un blat de exterior. Granitul este foarte durabil și, dacă este întreținut corespunzător, nu este ușor de pătat de umiditate sau decolorat de lumina soarelui.

Deși granitul necesită sigilare periodică, este relativ ușor de întreținut. Frecvența de sigilare variază în funcție de tipul de produs utilizat și de cât de mult se abuzează de blat. Totuși, ca o aproximație, blaturile din granit necesită o resigilare cam 1 dată pe an. Instalatorul blatului ales de tine îți va oferi informații mai specifice despre etanșare și întreținere.

 

Granitul este mai dur decât piatra de săpun, marmura, cuarțul, așa că nu vei avea parte de uzură naturală în timp. De fapt, dacă menții blatul sigilat corespunzător, acesta ar trebui să își păstreze culoarea și rezistența originală timp de mulți ani. Granitul este o piatră naturală atât de durabilă, încât poate rezista până la 100 de ani.

 

Pe lângă faptul că rezistă la intemperii și la lumina directă a soarelui, blaturile de granit oferă o rezistență mare la căldură, ceea ce este excelent pentru gătitul în aer liber. Granitul este disponibil într-o varietate mare de culori și are un aspect modern și elegant.

Dacă dorești să investești într-o bucătărie sau un bar în aer liber, vizitează showroom-ul nostru Vinca pentru a obține câteva idei. Vinca este distribuitor si importator de piatră naturală de peste 30 de ani. Aici poți găsi blaturi din granit, glafuri granit și trepte granit, într-o varietate mare de culori, modele și texturi la prețuri avantajoase și calitate superioară. Blaturile comercializate de VINCA sunt de calitate, în sensul că nu se vor ciobi, degrada, putând, astfel, să te bucuri de ele o perioadă foarte lungă de timp. Aruncă o privire în portofoliul nostru și inspiră-te din lucrările clienților noștri fericiți.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.