Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Depozitarea pietrei naturale până în momentul montajului presupune o serie de aspecte ce trebuie avute în vedere pentru a evita degradarea, daunele sau alte neplăceri. Cei care au achiziționat plăci sau bucăți de piatră naturală trebuie să cunoască aceste lucruri. Venim în sprijinul lor cu o serie de informații utile legate de depozitarea ei, pentru ca lucrurile să se desfășoare ca la carte. 

  În primul rând, este important ca spațiul de depozitare să fie unul adecvat, cu o podea dură, capabilă să suporte greutatea mare a pietrei. De asemenea, este necesar să existe la locul de depozitare un suport stabil pentru rezemare. Sub placa de piatră trebuie așezate bucăți de lemn de dimensiuni adecvate și suficient de solide, astfel încât să poată suporta în condiții optime greutatea acesteia. 

 Dacă aveți de depozitat plăci mari, acestea trebuie așezate în poziție verticală, deoarece există riscul spargerii lor, din cauza sarcinii prea mari. În mod excepțional, se poare recurge la stivuirea lor, dar numai după ce vă asigurați că există suficiente straturi intermediare, care să protejeze și să preia din greutate. 

 Nu trebuie neglijate nici muchiile ascuțite ale pietrei naturale. Se recomandă ca acestea să fie protejate, așezându-le pe fâșii de polistiren, pe talaș sau pe carton.

 Sperăm că aceste informații vă vor fi de folos și veți depozita piatra naturală în cele mai bune condiții, până ce va avea loc montajul efectiv. 

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.