Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

De ce să alegi Granit Negru Galaxy pentru blaturi, trepte sau glafuri? De ce granit și de ce negru galaxy? Vom descoperi împreună în acest articol.

Se spune că unele lucruri în viață sunt literalmente "fixate în piatră". Ele rezistă testului timpului. Să luăm, de exemplu, granitul. Este uimitor să te gândești cum - cu mii de ani în urmă - egiptenii au folosit granitul pentru a construi piramidele. Apoi, a avansat atât de rapid până în zilele noastre, încât părți din bucătăriile și băile noastre sunt construite din granit. 

Deși există o multitudine de materiale pentru blaturi în tendințe în ziua de azi (marmură, cuarț, travertin, etc), granitul încă se impune ca fiind cea mai bună alegere datorită numeroaselor sale beneficii:

  • Este o piatră surprinzător de durabilă, rezistă peste 100 de ani.
  • Nu se demodează niciodată, deoarece este un material 100% natural. 
  • Este ușor de întreținut și de curățat.
  • Granitul este adaptabil putând fi utilizat atât pentru lucrări interioare cât și exterioare.
  • Este superb, fiecare suprafață fiind total unică, în mod natural oferind un aspect elegant, modern.
  • Accesibil la preț în raport cu beneficiile pe care le oferă.
  • Poate crește valoarea de revânzare a casei tale.

De asemenea, granitul este:

  • Rezistent la temperaturi ridicate.
  • Rezistent  la umiditate.
  • Rezistent la contactul cu obiecte ascuțite.
  • Rezistent la contactul cu substanțe acide.
  • Antibacterian,datorită porozității foarte scăzute. 

Datorită numeroaselor sale beneficii, granitul este un material ideal pentru blaturi de bucătărie, glafuri, trepte.

De ce să alegi Granit Negru Galaxy?

Granitul Negru Galaxy se mai numește granitul creat din stele și este un material natural uimitor, care are o suprafață neagră foarte lustruită, cu un spectacol cosmic de puncte din aur, cupru și alb pe toată suprafața. În comparație cu alte tipuri de granit, granitul negru galaxy are proprietăți mai bune împotriva petelor, astfel încât este mai ușor de curățat. 

Motivul pentru care majoritatea oamenilor iubesc acest tip de granit este datorită culorii sale bogate și întunecate care oferă un sentiment dramatic, modern și elegant în spațiul în care se află. Negrul este la mare căutare datorită contrastului deosebit pe care îl aduce cu dulapurile de culoare deschisă și pentru că este ușor de asortat cu restul decorului în general. Este cunoscut pentru duritatea, rezistența, durabilitatea, rezistența la căldură și la apă. 

De ce blaturi din granit negru galaxy pentru bucătărie?

Granitul negru galaxy este o piatră surprinzător de durabilă - o calitate indispensabilă pentru orice bucătărie cu trafic intens. Materialul este rezistent la căldură, astfel încât apropierea de un aragaz sau așezarea scurtă a unei tigăi fierbinți nu va distruge suprafața. 

În mod similar, fiind un material extrem de dur, granitul nu se va zgâria cu ușurință. De fapt, bucătarii neglijenți care își folosesc cuțitele direct pe blat se vor trezi că vor avea nevoie rapid de un ascuțitor. Granitul este dens, ceea ce îl face în mod natural rezistent la pete, iar o întreținere adecvată va reduce și mai mult posibilitatea de decolorare.

De ce să alegi trepte din granit negru galaxy?

Granitul negru galaxy este o alege ideală pentru trepte. Acesta poate fi folosit atât pentru trepte interioare, cât și pentru trepte exterioare, fără grija deteriorării de la soare sau alte elemente. Treptele din granit negru galaxy nu se vor decolora, nu se vor crăpa și nu vor face bule, așa că te poți bucura de aceleași beneficii pentru treptele din terasă ca și pentru cele din interior. Mai mult decât atât, aspectul său elegant va transforma orice loc într-un spațiu demn de admirat.

De ce să alegi glafuri din granit negru galaxy?

Negru Galaxy este o alegere uimitoare pentru glafuri. Glaful Granit Negru Galaxy este unul dintre cele mai renumite materiale de pe piață și este recomandat pentru baie și aplicații exterioare, datorită rezistenței la pete, zgârieturi și umiditate. Nicio altă nuanță nu va părea mai elegantă decât Black Galaxy. 

Dacă mobila de bucătărie sau dulapul de baie este din lemn închis la culoare, încorporarea glafului din granit negru Galaxy, va crea o atmosferă tradițională sau clasică. Dacă mobilierul este alb, incorporarea glafului din granit negru Galaxy va face ca spațiul să pară și mai modern, prin contrastul creat. 

Cauți granit negru galaxy la preț de depozit și calitate superioară? VINCA este producător și distribuitor de piatră naturală punându-ți la dispoziție o gamă largă de produse din granit, marmura, travertin, cuart la prețuri imbatabile și mărimi personalizate. La Vinca găsești blaturi granit negru galaxy, trepte granit negru galaxy, glafuri granit negru galaxy la cele mai bune prețuri de pe piață.

Pentru imagini cu lucrări la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.