Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Îți va îmbunătăți baia un lavoar din marmură?

Îți va îmbunătăți baia un lavoar din marmură?

Dacă dorești să renovezi baia, probabil te-ai gândit deja că vrei un lavoar din marmură care nu doar să fie funcțional, dar care să iasă în evidență și arată bine. Marmura este un material natural, care arată bine indiferent unde îl pui. Fiecare parte a băii este folosită frecvent, dar chiuveta este ceva care nu numai că este folosită, dar acționează și ca un punct central al camerei. 

Montarea unui lavoar din marmură poate îmbunătăți aspectul spațiului din baie. Iată câteva moduri prin care poate face acest lucru:

Stil unitar.

Dacă te decizi să optezi pentru blaturi de marmură, vei avea parte de o mulțime de avantaje. Frumoasa piatră se poate opri în jurul chiuvetei, astfel încât să poți pune un alt material, sau poate continua să curgă prin chiuvetă pentru a crea un singur aspect aerodinamic. Marmura vine sub formă de plăci și dacă reușești să folosești o singură placă pe tot blatul, inclusiv pe chiuvetă, piatra naturală va face ca întreaga încăpere să arate unică și unitară.

Uită de bacterii.

Marmura, atunci când este sigilată corespunzător, este neporoasă și ușor de curățat. Poți șterge o chiuvetă din marmură și să știi că ai curățat totul fără ca bacteriile să se ascundă în vreo crăpătură. Este ușor de curățat și arată ca nouă de fiecare dată când o ștergi. De fapt, toată curățarea de care are nevoie este o simplă ștergere cu o cârpă moale și ai terminat pentru ziua respectivă.

Adio crăpături.

Marmura vine în plăci fără crăpături. Dacă îți iei o chiuvetă din marmură, nu există fisuri între lavoar și restul blatului. Nu există fisuri în care să se poată ascunde murdăria, firele de păr sau orice altceva. Nu va trebui să sapi ca să încerci să cureți și totul va arăta mai frumos pe termen lung.

Piedestalurile sunt atrăgătoare pentru ochi.

Dacă baia ta este mai mică, dar totuși funcțională, poți avea acces la un aspect mai deschis cu un lavoar cu piedestal. Atunci când alegi un lavoar din marmură, stilul unic al piedestalului poate ieși cu adevărat în evidență. Marmura este o piatră dură, dar este, de asemenea, ușor de modelat în anumite moduri. Poți avea un lavoar din marmură sculptată în orice mod dorești, de la simplu la complex. Lavoarele cu piedestal, atunci când sunt realizate din marmură, aduc eleganță și un stil deosebit oricărei băi. 

Noțiuni de bază privind opțiunile lavoarelor din marmură.

Dacă dorești să analizezi mai amănunțit opțiunile chiuvetelor din marmură și să te gândești la modul în care acestea s-ar putea potrivi în baia ta, contactează profesioniștii de la Vinca. Lucrul cu oameni care au experiență și cunosc bine materialul este în cel mai bun interes al proiectului tău de remodelare a băii. Te vom ajuta să aliniezi totul, astfel încât să te bucuri de lavoarul din marmură pentru mulți ani de acum încolo.

Fiind importatori direcți de piatră naturală, oferim lavoare din marmură sau blaturi din marmură la cele mai bune prețuri din piață. Comandă online și îți livrăm blaturile în siguranță sau vino în depozitele/showroom-urile VINCA din Bacău, Iași și jud. Neamț!