Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Datorită rezistenței și frumuseții lor, granitul și marmură sunt folosite de mii de ani în construcții, în finisajele interioare, precum și în artă. Prin urmare...de ce nu ca și platou de servire?!

Platourile de servire din marmură și granit au dublu rol: 1) Funcțional, ca platouri pentru servirea micului dejun, pentru servirea ceaiului seara, pentru servirea invitaților cu aperitive; 2) Decorativ, datorită eleganței, rafinamentului, frumuseții marmurei și granitului.

Am realizat manual 5 modele de platouri de servire unicat, din marmură și granit în formă hexagonală, de 30X30 cm, cu sau fără mânere:

 

Platourile din marmură / granit cu mânere pot fi utilizate pentru a servi micul dejun la pat, pentru a bea un ceai și a savura o prăjitură în grădină sau pentru a ronțăi ceva bun în fața televizorului. De asemenea, pot fi utilizate ca tavă pentru a servi invitații cu cafea sau ceai și prăjiturele.

Platourile fără mânere sunt ideale pentru petreceri și pentru prezentarea unor preparate culinare deosebite invitaților. Cafenelele și restaurantele își pot impresiona clienții servind produse de patiserie și băuturi calde pe aceste platouri din marmură sau granit.

Aceste platouri de servire din marmură și granit reprezintă un cadou ideal pentru cei dragi la zilele de naștere, la petrecerea de casă nouă, de Paște, Crăciun și Anul Nou. Un cadou care denotă lux și rafinament.  

 Comandă platoul de servire preferat online! Livrăm oriunde în țară!

Vinca îți pune la dispoziție o gamă largă de tăvi servire: tavă marmură, tavă granit, tavă travertin la cele mai bune prețuri. 

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.