Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Se va zgaria usor? Se va pata usor? Va rezista la contactul cu substante acide? Sunt intrebari pe care, cu siguranta, vi le-ati pus atunci cand ati luat in considerare integrarea pietrei naturale in constructii, in amenajari interioare si exterioare.  Fiti siguri de un lucru: piatra naturala este mult mai rezistenta decat credeti!

Se va zgaria usor?
Daca va este teama ca podeaua din piatra naturala este sensibila la zgarieturi, va recomandam pietre foarte rezistente, precum granitul. Cu cat este mai dura o piatra naturala, cu atat este mai putin sensibila la influentele factorilor abrazivi. Desigur, chiar si granitul, una dintre cele mai dure pietre, nu este indestructibil. Mi-e greu insa sa imi imaginez cum ati putea zgaria granitul din interiorul casei dvs.   Granitul utilizat in exterior este mai predispus zgarieturilor, atunci cand intra in contact cu obiecte ascutite, abrazive.  Zgarieturile pot fi adesea finisate cu o perie moale. Pe de alta parte, si ardezia sau travertinul sunt usor de intretinut din acest punct de vedere. Micile zgarieturi de pe suprafata acestor tipuri de piatra se netezesc cu trecerea timpului. Impermeabilizantul are un rol protector si impotriva zgarieturilor; prin urmare nu uitati sa impermeabilizati suprafetele din piatra naturala.



O pata? Nu va panicati!
Substantele uleioase si lichidele colorate pot afecta aspectul integral al pietrei naturale. Gresia si alte pietre poroase pot fi afectate, deoarece lichidele pot patrunde adanc in capilariile materialului. Pentru a evita acest lucru, recomandam intotdeauna impermeabilizarea pietrei naturale.  Astfel, petele sunt (aproape) imposibile. Pentru situatiile „aproape”, utilizati cu incredere detergenti special creati pentru curatarea pietrei naturale.




Agresivitatea acizilor
Trebuie sa fiti atenti la acizii gasiti in fructe sau in produsele de curatat. Acestea pot dauna pietrelor de tip calcaros. Placile din marmura, travertin si calcar sunt atacate de produsele acide, deteriorandu-le suprafata. Iar pietrele lustruite pot devin terne in contact cu acizii. O impermeabilizare poate, de asemenea, ajuta la evitarea acestui efect. In plus, trebuie doar sa utilizati produse de curatare adecvate pentru piatra naturala. Daca varsati putin suc de fructe pe podea, nu va panicati, stergeti  imediat podeaua cu o carpa umeda si podeaua dvs. nu va fi in pericol. Daca sucul ramane mai mult timp, utilizati un detergent pentru tipul de piatra din care este realizata pardoseala.



Piatra naturala nu este atat de sensibila precum ar parea, dar asta nu inseamna ca nu are nevoie de o intretinere adecvata. Nu uitati, cuvintele cheie sunt: impermeabilizant si detergent de piatra naturala. Bucurati-va fara griji de acest material exceptional si iertati-i micile exigente.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.