Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Adeziv Super Flexibil VKW 128

COD PRODUS: vnc557
95.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Calitatile sale tixotropice permit fixarea placilor pe adeziv de sus in jos.Adeziv Super Flexibil VKW 128

Ambalaj: sac de 25kg

Utilizari: Este adecvat pentru lipirea: placilor ceramice mici sau mari de toate tipurile, placilor subtiri de piatra sau marmura, dalelor de granit natural sau artificial. Adezivul lipeste placi absorbante sau non-absorbante pe fatadele externe ale cladirilor, precum si pe substraturi care necesita toleranta ridicata la lipire, elasticitate si rezistenta la variatiile climatice.

Calitatile sale tixotropice permit fixarea placilor pe adeziv de sus in jos.

Proprietati: VKW 128 este un adeziv pe baza de ciment, cu polimeri modificati, pentru utilizare pe suprafete atat orizontale, cat si verticale. Acesta contine ciment, nisip cuartos, umpluturi de var si aditivi de imbunatatire. Prezinta o aderenta foarte buna pe toate substraturile si o rezistenta ridicata in conditiilor meteorologice neprielnice (ploaie - temperaturi ridicate - inghet). Are timp extins de lucru (pana la 30 min), sporind astfel productivitatea.

Acesta este clasificat ca un tip de adeziv C2TE conform EN 12004 si S1 conform EN 12002 pentru aplicatii interioare si exterioare.

Substratul pe care se fixeaza placile trebuie sa fie plan, curat, fara elemente straine, precum reziduuri de tencuiala, vopsele, uleiuri, etc.

Intr-un recipient curat adaugati 8.5-9.0 l de apa curata si goliti treptat continutul unui sac de 25 de kg de produs amestecand continuu cu un mixer electric in scopul de a dobandi o masa omogena.

Se lasa amestecul sa se matureze timp de 5 minute si se amesteca din nou. Amestecul este gata pentru a fi folosit in urmatoarele 4 ore.

Ulterior pregatirii amestecului, nu adaugati mai multa apa pentru a corecta lucrabilitatea materialului. Acest lucru duce la reducerea tolerantei si la cresterea contractiei sale.

Aplicati adezivul pe suprafata si apoi intindeti cu o spatula dintata speciala. In timp de 30 de minute de la stratificarea adezivului, aplicati placile in locatia respectiva si aplicati presiuni ferme cu scopul de a asigura un contact complet. Aplicarea placilor pe perete poate fi efectuata incepand cu partea de sus, fara riscul de aluncare.

Adezivul in exces trebuie curatat inainte de uscare. Pe suprafete mai mari de 25 de m2 este necesar sa se instaleze rosturi de dilatare. In zonele de contact cu podelele, cu peretii, se recomanda utilizarea de paste silice.

In timpul aplicarii si in urmatoarele 24 de ore, temperatura ambianta si a substratului trebuie sa fie intre +50C si +350C. Adezivul se curata cu apa, in timp ce este inca umed.

Cand se intareste, acesta este eliminat mecanic. Randamentul adezivului VKW 128 este de aproximativ 2 -4 kg/m2, in functie de tipul placii.

Adezivul KW 128 contine ciment, care reactioneaza cu apa producand o solutie alcalina. Din acest motiv protejati ochii si pielea. In caz de contact, spalati cu multa apa. In caz de contact cu ochii se va consulta imediat medicul. Cititi informatiile de pe eticheta si fisa tehnica a produsului inainte de utilizare. Folositi imbracaminte de protectie adecvata si manusi.

Produse similare