Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Lavoar travertin Gri

COD PRODUS: vnc2647
390.00 lei 550.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Travertinul este o roca naturala ce face parte din familia calcarului. Ca si compozitie chimica, travertinul este alcatuit din carbonat de calciu. Cel mai frecvent este intalnit sub forma de sedimente in preajma izvoarelor.Lavoar travertin Gri - Diametru 42; Inaltime 15 

Travertinul este o roca naturala ce face parte din familia calcarului. Ca si compozitie chimica, travertinul este alcatuit din carbonat de calciu. Cel mai frecvent este intalnit sub forma de sedimente in preajma izvoarelor. Porozitatea ridicata a acestui material il face sensibil la substante acide, la pete si chiar la actiunea de curatare, de aceea este recomandabil sa fie impermeabilizat in prealabil, pentru a-i mentine aspectul si frumusetea naturala.

 

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Posibilitatile de utilizare a travertinului sunt multiple- in amenajarea cladirilor, atat la exterior, cat si la interior, in placari ale peretilor sau pardoselilor, dar si in lucrari de pavaj ale curtilor sau aleilor.

Travertinul este recomandat mai ales daca se doreste o amenajare clasica, in nuante de bej calde. Curatarea materialului se face cu un detergent neutru (Deter Lavo) in cazul materialelor lucioase sau cu un detergent pe baza de acid (Dopo Posa) in cazul materialelor fiamate.

Impermeabilizarea se face cu Brill 01 (materiale fiamate) sau cu N Hoil (materiale lucioase).

 

Produse similare