Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Consola Semirotunda - Blat Marmura Verde Jungla

COD PRODUS: vncm253-656835cm
1110.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseConsola Semirotunda Marmura Verde Jungla

Dimensiuni: 65*68*35cm

Cauți o masă deosebită pentru grădină sau living? Ai ajuns în locul potrivit! Această masă cu blat din marmură verde-junglă și cadru din fier forjat va deveni piesa principală din colțul tău de relaxare din curte / grădină sau îți va transforma livingul într-un interior cu stil.  

Masa tip Consolă are blatul de marmură semirotund pentru a putea fi plasată în dreptul unui perete exterior sau interior, economisind spațiu.  O poți amplasa și în lateralul canapelei sau fotoliului din grădină sau living.  

Masa tip consolă are un rol practic, putând fi folosită ca măsuță de cafea, măsuță pentru holul de la intrare, suport pentru vaze deosebite cu flori sau obiecte de artă.  Are și un rol decorativ-culoarea deosebită și unicat a marmurei (verde-junglă cu viniaturi abstracte în nuanțe mai închise și mai deschise) și rafinamentul pe care doar acest material nobil îl poate transmite, îți vor înfrumuseța grădina sau livingul.

Comandă online sau vino în depozitele VINCA din Bacău și Roznov, Neamț!

Produse similare