Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Spartura granit - umplutura gard

COD PRODUS: vnc629
2.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluseSpartura granit - umplutura gard. Piatra sparta decorativa.

Ambalaj: vrac;

Granulatii: mixte;

Vrei sa construiesti in fata casei un gard „altfel”? Iti doresti un gard care sa reziste alunecarilor de teren si inundatiilor? Vrei sa creezi structuri functionale si/sau decorative, unice si interesante, pentru gradina ta? Gabioanele sunt solutiile propuse de noi. 

Plasele metalice / structurile din sarma zincata pot fi achizitionate de la firmele de profil, iar pentru bucatile de piatra sau piatra decorativa de umplutura, nu ezitati sa ne contactati. 

Piatra sparta decorativa poate fi utilizata si pentru amenajarea gradinii, pentru decorarea aleilor din curte sau pentru decorarea terasamentelor de flori din spatiile publice (parcuri si gradini publice). Pentru alegerea materialului potrivit, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA din Bacau si Roznov (jud. Neamt)! Daca nu poti ajunge la noi, iti putem livra prin curier mostre gratuite. Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton ''Adauga in cos".

Produse similare