Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturala Gri Grecia forme mici

COD PRODUS: vnc491-3492
49.00 lei
Pret pe rand Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt inclusePiatra naturala Gri Grecia - forme mici

Ambalaj: europaleti 120*80cm; pentru cantitati mai mici de 10m2 se ambaleaza in cutii de carton

Greutate/rand: 35-40 kg

Tara de provenienta:  Grecia 

Grosime:  1-2cm, 2-3cm

Utilizare: Piatra naturala Gri Grecia, forme mici, este ideala atat pentru amenajari exterioare (fatade, terasa, gradina, scari), cat si pentru amenajari interioare (baie, bucatarie, living). Pentru inspiratie, consultati rubrica „Sfatul Designerului”.

Montaj:  Pentru montaj recomandam adeziv flexibil VKW 126 Thrakon, potrivit pentru piatra naturala, acesta avand o rezistenta la alunecare si o foarte buna aderenta la orice substraturi.  

Vinca va pune la dispozitie echipe pentru montaj in judetele Neamt, Bacau si Iasi. La cerere, echipele se pot deplasa contra cost in orasul dumneavoastra.

Fiabilitate: Piatra naturala Gri Grecia, forme mici, va este livrata alaturi de un certificat de conformitate. Daca este intretinuta corespunzator, piatra naturala Gri Grecia isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Vezi produse de intretinere si curatare care nu deterioreaza piatra naturala.  

Pret: Pretul afisat este valabil pentru un rand de palet 120*80cm = 0.96mp. Afla de ce nu vindem piatra naturala la mp aici.

Oferiti si montaj? Este inclus in pret? Oferim si montaj contra cost. Acesta se calculeaza in functie de lucrare, locatie si volum. 

Transportul este gratuit? Transportul este contra cost in functie de greutate.

Daca aveti nelamuriri, accesati rubrica Intrebari Frecvente sau contactati-ne.

✔️ Ai nevoie de blaturi, glafuri sau trepte din piatra naturala? Incearca noul calculator online aici:  www.calculator-marmura-vinca.ro.  Completezi dimensiunile, alegi tipul de piatra, modelul/culoarea si obtii imediat un pret personalizat pentru proiectul tau.  

✔️ Esti Montator si cauti sa-ti rotunjesti veniturile? Afla cum poti deveni Partener Vinca aici: Partener Vinca

✔️ Si daca vrei sa economisesti 1200lei la cumpararea blatului de bucatarie, citeste mini-ghidul gratuit de aici.

Produse similare