Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

BRILL 01 5L

COD PRODUS: vnc2637
695.00 lei
Pret pe metru Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Brill 01 este un impermeabilizant cu efect umed rezistent la praf.BRILL 01 ULTRA este un impermeabilizant rezistent la praf, cu efect umed, pentru suprafete din beton, pietre naturale cu tendinte de cretare si teracota. Acesta consolidează particulele de suprafață fărâmițate, împiedicând praful să scape. Este rezistent la zonele aglomerate, apă, ulei, detergenți, acizi diluați. Nu devine galben. Excelent pentru tratarea hidro-oleofobă a suprafețelor  din piatră naturala. Ideal pentru utilizare în interior și exterior.

Nu utilizați afară pe capacele de perete din teracotă. Nu se utilizează pe suprafețe lucioase.

Diluare: primul strat diluat la 50% cu un diluant special. Al doilea strat se poate folosi in forma pura.

Mod de utilizare: evitați ca suprafețele care urmează să fie tratate să fie umede înainte de 8-12 ore după aplicare. Nu aplicați produsul pe suprafețe expuse la soare sau prea fierbinți. Temperatura de aplicare de la 5 °-25 ° C. Aplicați cu o rolă cu păr plat, un strat diluat 1:1 cu MIX BRILL, până când este saturat. Aplicați un al doilea strat după 4-6 ore. Al doilea strat poate fi pur sau eventual diluat în funcție de suportul tratat și de rezultatul obținut cu primul strat.

Randament: randamentul variază în funcție de gradul de absorbție a suportului. În general, 1 lt de produs/4-8 metri pătrați.

Produse similare