Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

CTF-40

COD PRODUS: vnc2622
150.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Protecție impermeabilă la apă și ulei pentru marmură, granit, piatră naturală, teracotă, ciment, terasa.CTF-40 este un produs impermeabil la ulei și apă pe bază de solvenți organici, pentru protecția materialelor de construcție mediu sau puternic absorbabile: marmură, granit, piatră naturală, teracotă, klinker, ciment, terasa, betoane, calcaroase etc.

CTF-40 oferă un grad ridicat de protecție și rezistență împotriva petelor, fiind impenetrabil la petele de ulei și la murdărie. Reduce penetrabilitatea vopselelor, facilitând curățarea. CTF-40, utilizat pe suprafețe tratate în prealabil cu produsele PRIMALAS/92, LITHOS sau IDROSILAN, oferă un grad maxim de protecție, deoarece produsele menționate mai sus protejează împotriva petelor cauzate de igrasie și scorojire, poluanți și ploi acide. Pardoselile și articolele tratate cu CTF-40 pot fi curățate cu detergenți neutri normali.

Faceți întotdeauna un test de probă pe o suprafață mică pentru a verifica orice modificare a culorii materialului pentru care este destinat produsul.

Aproximativ 12/20 mp/l per mână, în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat.

Întindeți produsul CTF-40 pe suprafețe perfect curățate și uscate, reci și neexpuse la radiațiile solare (adică, nu la orele prea călduroase ale zilei) cu ajutorul unei pensule sau preferabil cu pulverizatoare de joasă presiune cu duză de 0,5 mm sau cu un pistol pulverizator fără aer, ținut la distanță de aproximativ 20 cm față de suprafață.

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit.

Produse similare