Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

GALAXY CREAM

COD PRODUS: vnc2623
225.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Cremă de lustruit pentru suprafețe de granit, gresie, suprafețe siliceGALAXY CREAM este un concept nou de cremă de lustruit pentru lustruirea suprafețelor de granit, gresie, suprafețe silice, plăci ceramice, piatra artificiala și similare. Perfectă pentru a reda luciul pardoselilor uzate sau supuse unui trafic încărcat, GALAXY CREAM reușește să păstreze strălucirea și să îmbunătăţească rezistența la trafic. GALAXY CREAM permite suprafețelor tratate să-și reia strălucirea originală, formând pe suprafață un strat protector transparent foarte lucios, uniform și foarte rezistent la trafic, la praf, la zgârieturi și la toți detergenții alcalini, făcând ca suprafața să fie mai ușor de curățat. Pătrunde în microporozitatea suprafețelor permițându-le ca după tratament să devină foarte hidrofobe.

Curățați bine suprafața ce trebuie tratată și așteptați până la uscarea completă a acesteia înainte de a aplica produsul GALAXY CREAM. Agitați bine recipientul înainte de utilizare.

Feriţi produsul de îngheț.

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 30°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare. Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil, verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

Produse similare