Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

IDROBASE 303

COD PRODUS: vnc2624
150.00 lei
Pret pe buc Pret cu TVA inclus

Protecție ecologică pe bază de apă, de impermeabilizare la ulei și apă și împotriva petelor de fond.IDROBASE 303 este un tratament rapid, umed, de impermeabilizare a uleiului și a apei, antimucegai, cu formulă monocomponenta pe bază de apă, pentru materiale de construcție de diverse tipuri cu grad mediu și înalt de porozitate.


Acest produs de conservare în profunzime și superficială, antipraf, nefilmogen, aparține noii generații de soluții pe bază de apă de legare a fluorului și poate pătrunde în profunzimea materialelor de construcție, protejându-le de absorbția apei și a sărurilor minerale și lăsându-le totodată complet respirabile.

Produsul reduce drastic absorbția substanțelor lichide, uleioase sau grase și, în mod normal, nu modifică aspectul exterior natural al plăcilor ceramice sau pietrei naturale, facilitând curățarea cu produse obișnuite prin tehnici simple.

Pentru piatră naturală: aproximativ 8/12 l pentru 100 mq per mănă, în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat.
Pentru ceramică și teracotă foarte poroasă: 12/15 l pentru 100 mq per mănă.

Pentru teracotă fabricată prin metode mecanice: 10/12 l pentru 100 mq per mănă.


Nu aplicați produsul în condiții de expunere la soare sau pe suprafețe calde.

Aplicați pe suprafața curățată și perfect uscată, cel mult ușor umezită, cu ajutorul unui aplicator glisant, unei role cu peri scurți, unei perii late sau unui pulverizator de joasă presiune și așteptați 24 de ore înainte de a aplica eventualele tratamente pe bază de rășini/ceară.

Produse similare