Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

LUX CEARA

COD PRODUS: vnc2619
112.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Ceară specială sub formă de pastă, pe bază de ceară de carnauba braziliană și ceruri naturale de albine, de o valoare deosebită pentru marmură, granit și piatră naturală.LUX este o ceară sub formă de pastă, cu o formulă pe bază de ceruri naturale prețioase incluse în solvent organic, pentru îngrijirea și protecția marmurei, granitului, pietrei naturale, aglomeratelor (gresie grosieră, mozaic paladian, terasa).
LUX este o ceară prețioasă foarte fină, obținută prin amestecul celor mai bune ceruri de carnauba braziliană și de albine.
Aceasta garantează și menține luciul natural al marmurei și granitului, oferind o protecție durabilă; formează o barieră împotriva murdăriei și sporește farmecul și frumusețea acestor materiale. Ceara virgină de albine, un ingredient prețios, ca și rășina fluidă extrasă din muguri de pin, face ca LUX să fie o ceară perfectă, care oferă un nou luciu de
briliant pardoselii dumneavoastră.

Cantitate: 1l  

Aplicare: Aproximativ 6 litri/100 mp pentru fiecare strat.

Diluare: Produsul nu trebuie diluat.

Pe timpul iernii, pasta de ceară poate căpăta o consistență mai solidă. Se recomandă apropierea pachetului de un radiator sau introducerea la bain-marie pentru a înmuia produsul. Nu încălziți niciodată produsul la flacără deschisă.
Se recomandă amestecarea produsului înainte de utilizare.

Produsul trebuie să fie păstrat în recipientele originale, închise ermetic, la temperaturi cuprinse între 5 și 25°C, protejat de razele directe ale soarelui, într-un spațiu bine aerisit. În aceste condiții, produsul are o durată de viață de 12 luni de la data ordinului de livrare.
Dacă materialul a fost păstrat peste durata recomandată unei depozitări sigure, acesta nu este neapărat inutilizabil, însă trebuie efectuată în prealabil o verificare calitativă a caracteristicilor relevante pentru utilizare.

Aplicare: Pasta de ceară pentru marmură, praguri, blaturi, pervazuri, plăci funerare, decorațiuni etc. trebuie aplicată la 24 de ore după aplicarea unui strat de bază de LITHOS, PRIMALAS/92, KEOS/928, KERASTONE sau IDROBASE 303.
Produsul trebuie distribuit omogen și cu blândețe, în două straturi la interval de 4-5 ore între aplicări, pe pardoseala care trebuie lustruită; întindeți ceara cu un burete sintetic obișnuit, cu o cârpă sau cu o perie lată. Pasta de ceară poate fi aplicată și cu ajutorul unei monoperii prevăzută cu încălzitor și dotată cu perii de moliciune medie, precum cele din peri tampico. Lăsați să se usuce timp de câteva ore, apoi lustruiți cu o cârpă uscată de lână sau de fetru sau cu o monoperie dotată cu discuri albe sau bej. Pardoseala va căpăta un luciu inegalabil. Nu folosiți prea multă ceară odată; ceara LUX conține, între componentele sale, ceară foarte pură de albine, care necesită distribuirea în cantități mici pe pardoseală pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Ceara LUX nu lasă dâre, este impermeabilă la umiditate și la praf (grație capacității sale de impermeabilizare) și, ca atare, constituie un adevărat tratament nutritiv pentru pardoseli și oferă o protecție eficace împotriva factorilor exteriori și împotriva deteriorării în timp. Evidențiază și protejează suprafețele, protejându-le de uzură.

Produse similare