Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

OLEO CARE

COD PRODUS: vnc2633
150.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

OLEO CARE este un produs oleorepelent pe bază de apăOLEO CARE este un tratament hidro-oleorepelent pe bază de apă cu „efect natural” ideal pentru protejarea pardoselilor, finisajelor și suprafețelor de acoperire din teracotă, plăci ceramice, ciment, clincher, marmură, piatră naturală, aglomerate de ciment și rășină.

Penetrează fără să modifice aspectul vizual al materialelor tratate și respectă transpirarea naturală a acestora. Conferă un efect excelent hidrorepelent și reduce drastic absorbția substanțelor uleioase. Protejează, de asemenea, împotriva agenţilor atmosferici, murdăriei și majorităţii posibilelor pete, făcând ca suprafețele tratate să fie mai ușor și rapid de curățat.

Aproximativ 12/20 mp/l per mână, în funcție de absorbția materialului pentru care este destinat

Nu aplicați la temperaturi mai mici de 10°C, pe suprafețe prea calde sau în bătaia soarelui. Protejați suprafața de contactul cu apa în primele 24-48 de ore.

Aplicați în mod uniform cu o pensulă, rolă cu peri mici, dispozitiv de ceruit sau pulverizator cu presiune scăzută pe suprafețe perfect curate, uscate sau ușor umede, la cel puțin 48-72 de ore după curățarea inițială. Aplicați două mâini la distanță de cel puțin 2-3 ore una față de cealaltă.

După 24 de ore de la tratare, suprafața poate fi utilizată. Poate fi efectuată o eventuală finisare ulterioară cu ceară, cu substanță de impregnare Glossy sau Joker.

Produse similare