Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Tratament Ideea HP

COD PRODUS: vnc2888
179.00 lei
Pret pe buc Pretul include taxa TVA de 19%; Costurile de livrare nu sunt incluse

Impermeabilizant marmura, granit, piatra EFECT NATURALDescoperiți un lac impermeabilizant transparent de înaltă calitate, creat special pentru a proteja suprafetele, clădirile și artefactele din marmură, granit, travertin, onix, ardezie, sandstone, limestone, cărămidă, piatră comună și beton împotriva infiltratiilor de apă, ulei, grasimi alimentare și umiditate.

Cu un nivel excelent de ancoraj, acest lac asigură o protecție durabilă, inclusiv pentru suprafetele lustruite, permițând în același timp suportului tratat să respire. Printră în profunzimea pietrei fără a schimba culoarea originală și fără a crea pelicule inestetice. În plus, acționează ca o barieră protectorie în interiorul pietrei, asigurând o apărare excelentă împotriva factorilor dăunători.

Testele de laborator au demonstrat că IDEA HP rezistă cu succes la radiatiile UV, protejând astfel piatra tratată de decolorare chiar și după expunerea prelungită la soare.

Cu proprietăți preventive împotriva formării mucegaiului și a deteriorărilor cauzate de ciclul inghet-dezghet, acest lac oferă o protecție cuprinzătoare pentru suprafețele tratate.

De asemenea, lasă suprafața tratată cu un efect perlant intens, adăugând un plus de estetică și funcționalitate.

Un alt avantaj important este că este potrivit pentru utilizarea în bucătării, deoarece IDEA HP a fost certificat "Food Safe", fiind sigur în caz de contact accidental cu alimentele.

Descoperiți acum protecția superioară oferită de lacul impermeabilizant transparent IDEA HP, pentru a-ți menține suprafetele din marmură, granit, travertin, onix și multe altele, în condiții impecabile, timp îndelungat.

Video

Cele mai bune oferte

Marmura - Granit - Piatra naturala

Transport

In toata tara

Pregătirea suportului: Înainte de aplicare, asigurați-vă că suprafața care va fi tratată este complet uscată și curată. Îndepărtați orice pete, mucegaiuri sau eflorescențe în prealabil, deoarece eliminarea lor ulterioară va fi mult mai dificilă.

Aplicare: Pentru a aplica produsul IDEA HP Bellinzoni, puteți utiliza o pensulă, trafalet sau mop. Recomandăm să optați pentru o pensulă atunci când este posibil, deoarece permite o patrundere mai precisă a tratamentului. Aplicați produsul exercitând o ușoară presiune pentru a se infiltra în fisuri, unghiuri și cavități ale materialului. De asemenea, puteți folosi un pulverizator de joasă presiune, păstrând o distanță de 20-25 cm față de suprafață, însă aveți grijă să îndepărtați excesul de soluție prin tamponare cu un burete sau o cârpă, pentru a evita formarea de dâre. Lăsați produsul să se usuce la aer, iar după aceasta, suprafața va fi protejată. Dacă observați că a rămas produs în exces pe suprafață, îndepărtați-l frecând cu o cârpă înmuiată în produs și apoi tamponați suprafața cu o cârpă curată și uscată. În timpul aplicării și uscării, temperatura suportului trebuie să fie între 10 și 30°C. În cazul în care tratați pardoseli cu sistem de încălzire, deconectați sistemul și așteptați ca piatra să se răcească înainte de a aplica IDEA HP.

Randament: Pentru a proteja marmura și granitul, un kilogram de produs este suficient pentru aproximativ 15-25 mp, în funcție de tipologia și gradul de finisare al materialului. În cazul pietrelor calcaroase, mozaicurilor etc., un kilogram de produs acoperă aproximativ 10-15 mp.

Disponibil în ambalaje de 0,25 kg, 1 kg, 5 kg și 25 kg.

Produse similare