Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Produsele achiziționate de pe site-ul vinca.ro pot fi returnate în termen de 30 de zile calendaristice de la primirea produselor, cu condiția ca acestea să nu fi suferit transformări sau modificări și să nu fi fost tăiate special la comanda clientului.

 

Produsele pot fi returnate si vor fi însoțite obligatoriu de documentele aferente vânzării- factură/chitanță, certificat de conformitate, fișă tehnică.

 

Costurile de transport aferente expedierii produselor către client, precum și cele aferente returului acestora către vinca.ro vor fi suportate de client.

 

Răspunderea asupra pierderii sau deteriorării produsului în timpul transportului de returnare revine clientului.

 

Vinca.ro va returna sumele de bani reprezentând prețul produselor returnate în termen de 14 zile calendaristice. Clienții au obligația de a notifica vânzătorul prin scrisoare recomandată, telefon sau email, asupra renunțării la cumpărare, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără explicații. În notificare, clientul va inidica modalitatea de plata agreata: cash, in cont bancar sau alta metoda agreata.

Modelul de notificare scris il gasiti aici.