Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

´╗┐´╗┐Asiguram transport in toata tara si Europa prin curier sau masinile proprii. Detaliile exacte despre transport se discuta cu agentul desemnat.

Intrebari frecvente:

Trimiteti in toata tara?

Prin curier DPD trimitem in toata tara paleti de piatra naturala, piatra decor, marfa care se poate transporta cu usurinta si nu este fragila. Transportul cu DPD-ul dureaza 2-6 zile, in functie de perioada in care curierul e mai aglomerat sau nu. Status-ul comenzii il puteti verifica prin id-ul comenzii primit.

 

Am un glaf/blat/scara de comandat, imi trimiteti acasa?

Pentru comezile fragile efetuam transportul cu masini proprii sau prin colaboratori. Pentru un cost eficient de transport veti fi contactat de consilierii de transport, chiar daca la lansarea comenzii veti primi un cost estimativ al curierului.

 

De ce ma costa transportul mai mult decat marfa?

Din pacate, de multe ori o comanda mica inseamna cost de transport mai mare pentru ca se calculeza la nr de kilograme iar piatra naturala are intre 35 si 60 kg la metru patrat. Pentru a controla costurile de transport va propunem o comanda de minim 2500lei. In cazul acestor comenzi, costurile se vor personaliza telefonic cu ajutorul consilierilor nostri de vanzari.

 

De ce dureaza mai mult de 2 zile pana imi ajunge comanda acasa?

Atunci cand comanda se livreaza cu masinile noastre nu veti avea aceasta problema. In cazul in care trebuie sa asteptam dupa curier, durata de la ridicarea transportului la livrarea marfii nu o putem controla decat prin verificarea constanta a statusului comenzii impreuna cu call-center-ul dedicat DPD.

 

Ce trebuie sa fac pentru a primi marfa cu masinile voastre nu ale curierului?

Pentru fiecare comanda se discuta personalizat. In principiu, pentru a trimite masinile noastre avem nevoie de o comanda de minim 1,5 tone (pentru produse fragile) si 4,5 tone pentru piatra naturala. Pentru comenzi mai mici, costurile de la curier sunt mult mai rentabile pentru d-voastra.