Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

1. Dispozitii generale

Utilizarea acestui website implica acceptarea de catre dumneavoastra a respectarii anumitor termeni si conditii, precum si a tuturor legilor în vigoare. Va rugam sa le cititi cu atentie si sa le aveti în vedere pe parcursul utilizarii acestui website.

 

2. Despre site

 

Vinca.ro este un magazin online proprietate a SC VINCA SRL, CUI RO 3784921, Nr Reg. Com. J04/2763/1992 cu sediul în BACAU si este specializat în comercializarea produselor din piatra naturala. Acest site poate fi accesat în mod gratuit. Site-ul se adreseaza tuturor categoriilor de vârsta, continutul sau respectând reglementarile în vigoare privind protectia minorilor pe internet.

 

3. Folosirea website-ului

 

Utilizarea website-ului este gratuita si implica respectarea termenilor si conditiilor prezentate. Vinca.ro nu percepe taxe pentru accesarea vreuneia din sectiunile sale. Este interzisa modificarea sau aducerea vreunui prejudiciu continutului publicat pe vinca.ro, afectarea performantelor serverelor pe care este gazduit site-ul, precum si folosirea unui limbaj neadecvat sau licentios.

Anumite sectiuni sau elemente ale site-ului presupun crearea unui cont, în mod gratuit si fara alte obligatii în afara celor impuse prin aceste conditii generale de utilizare a site-ului .

Acest cont poate fi folosit doar în scopul pentru care a fost permisa crearea sa. În cazul utilizarii neadecvate sau neautorizate a contului creat pe vinca.ro, utilizatorul este cel responsabil de prejudiciile de orice natura aduse site-ului vinca.ro

 Folosirea programelor, aplicatiilor sau a oricaror altor mijloace în scopul furtului de date, a spamming-ului, a modificarii sau deteriorarii website-ului vinca.ro , precum si în scopul crearii unui prejudiciu de orice natura, constituie o încalcare a termenilor si conditiilor de utilizare si va atrage de asemenea raspunderea în conformitate cu dispozitiile legale în materie. Utilizatorii site-ului vinca.ro sunt deplin raspunzatori de modul în care folosesc acest site.

 

 4. Copyright

 

Toate materialele, informatiile,imaginile si textele publicate pe acest site sunt proprietatea vinca.ro si constituie continutul acestui site. Potrivit Legii Dreptului de Autor si a drepturilor conexe, copierea integrala sau partiala a materialelor, imaginilor sau textelor publicate pe acest site, fara acordul scris al proprietarului, va atrage raspunderea civila, administrativa sau penala a celui vinovat . Sanctionarea încalcarii drepturilor de copyright se supune legislatiei în vigoare.

Adresa de e-mail la care oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor sesizata pe site este contact@vinca.ro

 

5. Limitele raspunderii

 

Vinca.ro îsi limteaza raspunderea în ceea ce priveste eventualele erori aparute în cuprinsul materialelor publicate pe site. Aceste materiale au caracter pur informativ si nu reprezinta o oferta contractuala. De asemenea, având în vedere caracteristicile fizice ale produselor comercializate, precizam ca imaginile acestora au caracter orientativ. Bucatile de piatra naturala sunt unice si nu pot fi identice una cu alta, astfel încât nu putem livra produse perfect identice cu cele prezentate în imagini.

Vinca.ro poate contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt proprietatea sa, iar vinca.ro nu îsi asuma raspunderea în privinta continutului sau a conditiilor de utilizare a site-urilor respective.

 

6. Livrarea produselor

 

Livrarea produselor se face prin:

- curier DPD sau Dragon Star (pentru colete pana in 30 kg);

- curier paleti DPD, Pallex sau Gebruder (pentru comenzi peste 30 kg);

- masini proprii (pentru comenzi peste 4 tone);

Livram si in strainatate.

Termen aproximativ de livrare: 2-10 zile.

 

7. Acceptarea termenilor si conditiilor

 

Utilizarea în continuare a acestui site înseamna faptul ca ati luat la cunostinta termenii si conditiile prezentate si ca va asumati respectarea acestora.