Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Pentru a te ajuta sa iti planifici reamenajarea curtii, venim in intampinarea ta cu cateva dintre cele mai bune idei pentru anul 2019. Aceste idei de amenajare a curtii din spatele sau din fata casei, te vor ajuta sa transformi curtea intr-un spatiu in aer liber relaxant si plin de energie pozitiva.

Amenajare Curte in 2019 - 8 Idei Creative

Adu interiorul in exterior

Profita de spatiul din curte pentru a te relaxa in aer liber in zilele insorite. Creeaza un foisor din lemn in care sa instalezi un coltar sau o canapea. Adauga multe perne colorate pentru a-ti induce o dispozitie buna. Adu spatiul intim din interior, in gradina! Locul perfect pentru a-ti bea cafeaua dimineata, ceaiul seara, rasfoind o carte sau o revista buna. De asemenea, un loc ideal pentru a primi musafirii.

Sfatul Vinca: paveaza solul din interiorul foisorului cu travertin sau granit, materiale rezistente la intemperii, cicluri de inghet-dezghet.

Monocrom

Daca vrei ca spatiul din spatele casei sa capete un aer rafinat, mergi pe un decor alb/negru si linii geometrice sau simetrice. Poti achizitona un mobilier din fier forjat cu saltele albe.

Sfatul Vinca: pentru ca dupa o ploaie nu vrei sa stai in noroi, paveaza spatiul de relaxare cu placi din travertin sau cu piatra mozaic. Inconjoara-l cu aranjamente din pietris decorativ alb pentru un plus de contrast.

Bar in aer liber

Daca mai toate reuniunile de familie si cu prietenii au loc la tine acasa, atunci o idee buna ar fi sa amenajezi un café-bar in curte, pentru a distra oaspetii in aer liber cat mai mult posibil. Daca spatiul din curte nu este prea generos, instaleaza o insula de bucatarie sau o masa lunga pe care sa pui o placa din granit alb.

Sfatul Vinca: utilizeaza granitul pentru exterior, datorita duritatii sale si rezistentei sale excelente la eroziuni naturale si chimice.

Pergola

Construiti un patio cu o pergola acoperita in curtea din spate. Pentru un aer si mai rustic, se pot planta flori agatatoare care sa acopere si sa infrumuseteze pergola. Pe langa faptul ca iti infrumuseteaza curtea, pergola iti ofera umbra de care ai nevoie in zilele caniculare de vara.

Sfatul Vinca: spatiul poate fi pavat cu dale din piatra naturala, cu piatra poligonala, de tip panel, sau cu placi din granit sau travertin.

Foc de tabara in propria curte

Ti-e dor de serile cu gasca de prieteni in fata unui foc de tabara, spunand povesti si bancuri? Aduna-ti prietenii si familia la un foc de tabara decorativ in propria curte.

Amenajeaza un loc special pentru foc, construind o vatra din materiale precum caramida, beton, bucati nefinisate de piatra naturala, piatra decorativa, pietris decorativ. Vatra de foc exterior va capata un aspect rustic, traditional, avand si un rol estetic. O alternativa, care insa nu arata la fel de bine, este vatra de foc metalica.

Sfatul Vinca: 1) nu lasa focul nesupravegheat si alege un loc departe de orice care poate sa ia foc rapid. 2) construieste o vatra de foc cu baza din ciment, bordurile din piatra naturala si piatra decorativa si inconjoara suportul de foc cu pietris decorativ.

Carari /Poteci/Alei deosebite

Pietrisul decorativ si piatra decor sunt materialele ideale pentru amenajarea unei carari/poteci in curte sau in gradina. De asemenea, sunt relativ ieftine, permeabile si ofera o mare libertate de design. In culori precum rosu, galben, verde inchis, negru, alb murdar si alb curat, piatra decor si pietrisul decorativ sunt ideale pentru amenajarea curtilor in 2019.

Sfatul Vinca: Elementele cheie ale construirii unei poteci / carari frumoase in gradina/curte: dalele din piatra naturala, placile de piatra naturala poligonala, piatra de rau, piatra decor si pietrisul decorativ. Piatra decor si pietrisul decorativ sunt cele mai ieftine materiale cu care poti realiza amenajari deosebite, fara prea mare efort. Vezi mai multe modele aici. Afla cum sa construiesti o alee din pietris decorativ aici.

Dus in aer liber

O idee de design inedita, dusul in aer liber este binevenit in zilele caniculare. Cel mai important aspect de gestionat este insa intimitatea. Amplasand si o cada din piatra naturala va veti putea relaxa vara ca si cum ati fi la piscina.

Sfatul Vinca: creeaza un covor din pietris decorativ in jurul dusului, ca sa nu aluneci.

Oglinzi

Daca ai o curte foarte mica, plaseaza in mod strategic oglinzi care sa creeze iluzia de adancime, facand spatiul sa para mai mare, mai luminos.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă grădină, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.