Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Este ardezia recomandata pentru amenajarea bailor? - DA!

Apreciata atat pentru durabilitatea sa, cat si pentru frumusetea naturala a nuantelor vibrante si imprevizibile, ardezia da viata oricarui concept de design. Proprietatile antiderapante recomanda ardezia pentru placajele orizontale, iar calitatile estetice o fac la fel de pretuita si pentru placarile verticale din baie.

 

 

Iata care sunt principalele proprietati care fac din ardezie materialul ideal pentru amenajarea baii:

  • Impermeabilitatea. Una dintre cele mai importante proprietati ale ardeziei este faptul ca rezista foarte bine la daunele provocate de apa.
  • Suprafata antiderapanta. Pentru un mediu constant umed, cum este baia, o piatra naturala cu suprafata antiderapanta este alegerea potrivita.
  • Durata de viata foarte lunga. Ca orice alta piatra naturala, ardezia este recunoscuta pentru rezistenta sa. Daca este intretinuta corespunzator, ardezia poate rezista zeci de ani.
  • Unicitatea paletei cromatice. Ardezia este disponibila intr-o gama variata de culori (ardezie neagragri inchisgalbenaardezie maro sau ardezie multicolora). Datorita unicitatea paletei cromatice, decorarea unei baii cu ardezie devine o activitate creativa.
  • Transmite caldura foarte bine. O caracteristica unica a ardeziei este faptul ca mentine si transmite caldura foarte eficient. Astfel, pentru un mediu destul de rece cum este baia, ardezia este un material potrivit.

Vrei sa iti amenajezi baia cu ardezie? Comanda online placi/dale de ardezie sau vino in depozitele VINCA din Bacau / Neamt! Livram oriunde in tara. Pentru a te ajuta in alegerea materialului potrivit, iti punem la dispozitie pana la 5 mostre gratuite.


Iata cum poti integra ardezia in baie:

=> blat - plaseaza o comanda personalizata pentru un blat cu chiuveta incorporata.

=> pereti - inlocuieste gresia si faianta cu placi de ardezie pentru a imbraca peretii din baie.

=> pardoseli - comanda placi patrate sau dreptunghiulare de ardezie si monteaza-le pe podeaua baii folosind adeziv.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.