Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Cand clientul e multumit, noi primim poze si ne laudam cu ele.

Echipa VINCA a contribuit la renovarea unei locatii din Bacau prin modernizarea biroului de receptie clienti. 

Blatul biroului este realizat din granit Ghibli cu finisare semibaston si fals imbinat la 45 de grade.

0c385602088b4b79a02888820ec1a429-1518687

Coloritul si granulațiile granitului Ghibli fac ca aspectul sau sa fie unul rafinat, deosebit. Ghibli imbina tonuri reci de maro si gri.

Granitul este al doilea material, dupa diamant, ca duritate, rezistand la orice zgarietura, chiar si la contactul cu substante acide. Daca este intretinut corespunzator, granitul isi poate pastra culoarea si luciul zeci de ani.

Pentru montaj, am folosit adezivul super-flexibil Thrakon, potrivit pentru placajele de granit, acesta avand o rezistenta la alunecare si o aderenta la orice substraturi foarte buna.

Granitul a fost impermeabilizat in prealabil de catre echipa noastra cu impermeabilizantul H NOIL, pentru a fi protejat] de apa si pete uleioase.

Nota! Granitul Ghibli Gold este ideal si ca blat pentru baie sau bucatarie, datorita rezistentei la zgarieturi si umiditate.

Aveti in plan renovarea pensiunii?

Echipa VINCA va poate furniza materialele necesare, gata prelucrate si se poate ocupa si de montarea lor.

Va asteptam in depozitele si showroom-urile VINCA:

- Depozit VINCA BACAU, comuna Nicolae Balcescu, DN2 - E85, nr. 1248; , iesirea din Bacau spre Adjud, dupa Black Sea. Cu stocuri de peste 5.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

- Depozit VINCA IASI, deschis in primavara anului acesta, Soseaua Iasi-Letcani, 200m dupa reprezentanta Toyota, pe partea stanga.

- Showroom VINCA IASI: str. Dimitrie Cantemir, nr.1.

- Depozit VINCA jud. NEAMT, Roznov, str. Paltinului, nr.883. Drumul spre Girov. Cu stocuri de peste 10.000 mp de piatra naturala si sectie de taiere si prelucrare.

Daca nu puteti ajunge in depozitele si showroom-urile VINCA va punem la dispozitie pana la 5 mostre gratuite.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.