Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

VINCA oferă o gamă variată de piatră naturală pentru amenajări interioare și exterioare pentru a pune în practică ideile tale. Aici vei găsi calitate superioară la prețuri accesibile, pentru amenajări impecabile și durabile. 

Pentru că satisfacerea cerințelor clienților reprezintă principala prioritate a companiei și obiectivul întregii activități, acum am venit cu o nouă strategie prin care suntem mai aproape de tine. Am colaborat cu alți parteneri din orașul tău și cum ne poți găsi la:

          Iași

         Piatra Neamț

          Botoșani

          Suceava

Cuarțul, granitul și marmura sunt trei dintre cele mai bune și populare opțiuni de blat de pe piață la momentul actual. 

Blaturile din granit sunt unele dintre cele mai frumoase și mai rezistente suprafețe pe care le poți găsi. Granitul este foarte durabil, ceea ce îl face un material de blat ideal pentru orice casă. Mai mult decât atât, blaturile din granit sunt disponibile în diverse culori, modele și mărimi pentru orice stil și gust. Indiferent unde instalezi un blat de granit, acesta va arăta uimitor. Având în vedere că blaturile de granit sunt rezistente la pete, la căldură și la zgârieturi, instalarea acestor suprafețe în casă pare o alegere potrivită.

Marmura este o opțiune grozavă pentru blaturi elegante de bucătărie sau baie. Nu se poate nega frumusețea pe care această piatră o poate adăuga spațiului tău. Deși există o multitudine de materiale pentru blaturi care sunt frumoase, mulți proprietari de locuințe simt pur și simplu că nu există un material la fel de frumos ca marmura. Cu numeroase culori și stiluri disponibile, dintre care multe includ și un vetej elegant, este cu siguranță greu de egalat frumusețea blaturilor din marmură. Deoarece marmura este mai poroasă decât granitul, vor necesita etanșare mai des. Va trebui să resigilezi blaturile din marmură de aproximativ câteva ori pe an, pe când granitul de 1-2 ori pe an.

Blaturile din cuarț sunt suprafețe proiectate care sunt fabricate dintr-o combinație de aproximativ 90 la sută cuarț natural măcinat și aproximativ 10 la sută polirășină. Deși blaturile de cuarț sunt proiectate, suprafețele sunt incredibil de atractive și durabile având multe stiluri diferite. Blaturile din cuarț sunt neporoase, ceea ce le separă atât de granit, cât și de marmură. Acest lucru înseamnă că blaturile din cuarț nu necesită sigilarea pe care o necesită blaturile din granit și marmură având o rezistență ridicată la zgârieturi, ciobiri și umiditate. Un lucru la care trebuie să ai grijă este să nu expui blaturile din cuarț la căldură excesivă. Rezistența la căldură este unul dintre singurele domenii în care cuarțul nu egalează sau depășește alte opțiuni de blaturi. 

Blaturile din cuarț, granit și marmură sunt ideale pentru blaturi bucatarie, blaturi baie, trepte, glafuri, pardoseli si seminee.

Tu ce fel de blat preferi pentru casa ta? Vezi imagini cu lucrări de la clienții noștri, aici.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

Ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

De asemeni, acum ne poți găsi în orașul tău la partenerii menționați mai sus!

Vrei sa devii partener VINCA?

Află cum aici. Iar dacă ești montator, găsești toate informațiile de colaborare aici.