Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

O scară din marmură face cu siguranță o intrare grandioasă în casa sau în locul în care îți desfășori activitatea. Marmura este în mod inerent luxoasă și îi va face pe oaspeții tăi să se simtă ca și cum ar fi pe cale să pășească într-un palat regal.

Marmura este o alegere excelentă pentru cei care caută să-și lumineze scările întunecate. Această piatră este luminoasă, primitoare și adaugă farmec și eleganță oricărei încăperi.

Pentru a determina cât de puternice și durabile sunt diversele pietre naturale, se utilizează scara de duritate Mohs. Diamantele, de exemplu, se situează la 10, fiind cel mai dur material, în timp ce marmura se situează la 3 sau 4. 

Având în vedere acest aspect, ar exista oare vreun motiv de ezitare pentru care nu ai dori să folosești marmura pentru trepte? 

Există cu siguranță lucruri de luat în considerare. Iată care este cea mai bună marmură de utilizat pentru scări și cum să te asiguri că piatra rămâne durabilă în zonele cu trafic intens.

Marmura este versatilă.

În afară de atracția sa estetică, marmura este o piatră versatilă care poate fi folosită aproape peste tot în casă, în afaceri sau la birou. Poți folosi marmura pentru blaturi de bucătărie, pardoseli, dușuri, backsplash-uri, învelitori de șemineu și, bineînțeles, pentru trepte sau scări. 

Dar, este înțelept să folosești o astfel de piatră care necesită multă întreținere într-o zonă cu trafic intens, cum ar fi o scară?

Răspunsul este: DA, dar necesită implicare din partea ta.

Este firesc ca marmura să îmbătrânească în timp și să-și schimbe aspectul, dar poți încetini acest proces având grijă de ea. Dacă te hotărăști să folosești marmură pentru o scară, trebuie să te angajezi să ții pasul cu întreținerea. Deoarece marmura este poroasă, este nevoie ca la orice vărsare de lichid, să cureți cât mai repede posibil, astfel încât să nu se păteze piatra. Recomandarea noastră este să ții lichidele acide departe de marmură pentru a evita orice gravură. De asemenea, sigilarea sau lustruirea marmurei după instalare poate contribui semnificativ la protejarea acesteia de intemperii.

Cea mai bună marmură pentru trepte.

Este o formă de marmură mai bună sau mai puternică decât alta? 

În afara culorii și a venelor, există foarte puține diferențe de la o marmură la alta când vine vorba de durabilitate și rezistență. Dacă îți faci griji cu privire la zgârieturi, alege marmura mai închisă, cum ar fi Marmura Black Light sau Maron Emperador. În timp ce aceste plăci nu vor fi probabil mai rezistente la gravură decât, să spunem, marmura Cristal White, tonurile întunecate le vor ascunde mai bine. 

Marmura este o alegere excelentă pentru a scoate în evidență ce este mai bun în orice scară. Treptele din marmură dau un aer distinct și elegant oricărei încăperi și clădiri. 

Te interesează blaturi din marmură pentru trepte

În depozitele VINCA din Bacău și Neamț, realizăm trepte și contratrepte din marmură pentru scări interioare și exterioare. Treptele si contratreptele din marmură pot fi tăiate în funcție de dimensiunile dorite, așa cum o cere proiectul. 

Contacteaza-ne pentru o ofertă personalizată și îți livrăm treptele din marmură în siguranță oriunde în țară. 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.

Aruncă o privire în portofoliul nostru și inspiră-te din lucrările clienților noștri fericiți.