Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Montarea cu succes a pietrei decorative pebble si a pietrisului decorativ in curte sau gradina, fie pentru a crea o alee sau pentru a demarca anumite zone, necesita putina atentie si o planificare prealabila.

Ce se pune sub piatra decorativa?

Pentru a minimiza problemele de intretinere ulterioare, piatra decorativa sparta si pietrisul decorativ trebuie sa fie asezate pe o membrana geotextila.

Ce este membrana geotextila?

Membrana geotextil este un material permeabil, realizat din fibre de polimeri sintetici cum ar fi polipropilena, polietilena sau poliester.

Are rolul de a impiedica aparitia buruienilor, de a stopa tasarea si amestecarea stratului de pietris cu pamantul.

In plus, montat sub pavajele de piatra, geotextilul distribuie incarcatura, impiedicand ondularea suprafetei.

Cum se monteaza membrana geotextila?

Dupa ce ai ales pietrisul decorativ pe care doresti sa-l instalezi, in functie de diametrul pietrei, vei sapa aleea la adancimea necesara.

De exemplu, pietrele cu diametrul mai mic de 1 cm necesita o asezare la o adancime de 5 cm, in timp ce pietrele mai mari, cu diametrul intre 2 - 5 cm, sunt asezate la 10 cm adancime.

In santul sapat, intinde un strat subtire de nisip stabilizat (1 parte de ciment la 7 parti de nisip) si lasa-l sa se intareasca.

In urmatoarea etapa se masoara, se taie conform si se aseaza membrana geotextila.

Pe suprafata membranei se raspandeste un strat subtire de nisip stabilizat, apoi se acopera uniform cu piatra decor si pietrisul decorativ, pentru a obtine un strat gros. Nimic mai simplu!

Pasii detaliati pe care trebuie sa ii urmezi pentru a construi o alee din piatra decor/pietris decorativ in gradina sunt descrisi in acest articol de pe blogul nostruhttps://www.vinca.ro/blog/cum-construiesti-alee-pietris-gradina.html

ce se pune sub piatra decorativa

Daca vrei sa comanzi online piatra decor pebble si pietris decorativ, acceseaza aceasta pagina din magazinul nostru online: https://www.vinca.ro/piatra-decor-pietris-decorativ  

ce se pune sub piatra decorativa


✔️ Ai nevoie de blaturi, glafuri sau trepte din marmura, granit, travertin? Incearca noul calculator onlinehttp://www.calculator-marmura-vinca.ro Completezi dimensiunile, alegi modelul/culoarea si obtii imediat un pret personalizat.

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi
aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.