Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Granitul este un material unic și natural care este extrem de durabil, rezistent la temperaturi ridicate și ușor de curățat.

Cu toate acestea, granitul se poate păta și deforma în timp dacă nu este întreținut. Pentru a proteja blaturile din granit de a-și pierde frumusețea estetică în timp, acestea trebuie sigilate.

În primul rând, granitul este sigilat de către producător înainte de a fi instalat în casa ta, dar cu toate acestea, întreținerea lui este responsabilitatea proprietarului casei.

Notă:

Unii experți vor recomanda etanșarea blaturilor de granit la fiecare „6-12 luni” sau „3-5 ani”, dar adevărul este că nu există o regulă strictă.

Frecvența de etanșare a granitului depinde de absorbția și porozitatea acestuia. De obicei, cu cât piatra este mai ușoară, cu atât mai des are nevoie de etanșare. Dar, este important să nu aplicăm sigilarea de capul nostru. De ex, când etanșantul este aplicat prea devreme, el nu poate fi absorbit corect și poate lăsa o ceață pe suprafață care poate fi dificil de îndepărtat ulterior.

Deci, când ar trebui să fie sigilat noul blat?

Pentru a-ți da seama când blatul tău de granit ar trebui resigilat, cel mai bine este să testezi granitul mai întâi pentru a vedea dacă reetanșarea este absolut necesară.

Test cu apă

Stropește trei picături de apă pe granit. Dacă granitul se întunecă și se absoarbe apa în patru minute sau mai puțin, înseamnă că trebuie resigiliat. Acest test ar trebui se fie făcut la fiecare câteva luni pentru a vedea cu adevărat cât de des ar trebui să resigilezi blaturile.

Tip: Încearcă din nou testul de apă după ce a fost aplicat sigiliul. Acest lucru te va ajuta să determini dacă suprafața a fost eficient sigilată sau dacă este nevoie de un al doilea sau al treilea strat.

La Vinca poți cumpăra blaturi din granit direct din depozit și să ai parte de comenzi personalizate pe gustul tău la cele mai bune prețuri de pe piață. 

Dar asta nu este tot. La fiecare comandă de blat primești CADOU un impermealizant!

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.