Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

        Durabilitatea şi naturaleţea pietrei naturale necesită o minimă întreţinere, pentru a se păstra întocmai pe parcursul timpului. De aceea, încă de la început, se recomandă impermeabilizarea suprafeţelor din piatră naturală, pentru ca acestea să fie protejate de pete sau alte deteriorări. Desigur, impermeabilizarea se va efectua după curăţarea pietrei o dată ce a fost montată, înlăturând orice urmă de murdărie apărută în cursul acestui procedeu.

6cfa9fb94d41308491e339e6a620d9a1-1517937

        Pentru impermeabilizare, există anumite substanţe speciale, adecvate fiecărui tip de piatră naturală, ce se găsesc în comerţ şi de obicei chiar la furnizorul de piatră naturală, pentru ca totul să fie extrem de simplu. Impermeabilizantele protejează piatra împotriva petelor ce se pot produce la contactul cu diferite substanţe folosite frecvent în casă, oferind un finisaj invizibil bucăţilor de piatră naturală mată- ardezie, travertin, marmură mată etc. Există şi impermeabilizanţi concepuţi pentru suprafeţele lustruite, conferindu-le un finisaj lucios. Aceştia protejează piatra împotriva lichidelor, grăsimilor şi a altor substanţe ce pot murdări suprafaţa.

        Curăţarea uzuală a pietrei naturale presupune ştergerea imediată a petelor şi a oricărei murdării apărute. Sunt recomandate şi de data aceasta substanţe de curăţare adecvate pietrei naturale, în funcţie de tipul acesteia. Înainte de aplicare, e bine să testaţi produsul pe o porţiune mai puţin vizibilă. Trebuie evitate soluţiile de curăţarea acide, ce pot mătui suprafeţele sau le pot produce deteriorări, decolorări, pete etc.

2585c81f6c1739974d12ba203b33ef1f-1517937

        Consultanţii Vinca vă stau la dispoziţie cu sfaturi profesioniste în privinţa curăţirii şi întreţinerii pietrei naturale, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, blaturi quartz, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.