Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Este dificil de cuantificat piatra naturală într-o unitate de măsură, astfel că ne ajutăm de alte instrumente cu măsuri prestabilite, universal valabile, folosite în toate carierele de piatră din lume. Astfel, piatra naturală este așezată pe paleți de lemn de 120*80cm sau 100*100cm, dimensiuni care totalizeaza 0,96mp și reprezintă un rând de piatră.

 

 Adeseori piatra naturală are forme neregulate, ceea ce face imposibilă așezarea bucăților de piatră strâns lipite una de cealaltă. Golurile dintre pietre preiau din cei 0,96 mp ai fiecărui palet.

 

 E bine de știut că fiecare rând de piatră cumpărat nu reprezintă echivalentul unui mp de piatră montată. În timpul montajului și în funcție de fiecare proiect, meseriașul va alege cu atenție bucățile de piatră folosite, pentru obșinerea unui produs final de calitate. De asemenea, combinatiile de forme de pe paleti nu vor fi la fel ca cele de pe palet, ceea ce determină inechivalențe între golurile dintre pietre și, implicit, anumite pierderi din cei 0,96 mp ai paletului.

 

 La montaj, pot fi de asemenea necesare plăci tăiate sau retușate, pentru a se realiza o încadrare perfectă în lucrarea finală. De aici vor rezulta rebuturi care iarasi se vor scadea din cei 0,96mp ai paletului. Având în vedere toți factorii prezentați, recomandarea noastră este ca, atât pentru placajele de marmură sau granit, cât și pentru piatra naturală, să luați în calcul la comanda dumneavoastră o marjă de 10% pierderi universal valabilă.

 Pentru mai multe detalii și informații, consilierii noștri de vânzări vă stau la dispoziție.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.