Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Cine n-ar vrea un semineu in casa? Mai ales in aceasta perioada, cand, dupa cum se stie, Mos Craciun prefera sa intre pe cos si sa lase cadourile sub bradul de langa semineu.

Daca, din varii motive, ai un semineu pe care nu il mai utilizezi sau vrei sa construiesti un semineu fals, pentru a „incalzi” atmosfera din sufragerie, iti propunem cateva idei pentru a-l transforma si infrumuseta.

In primul rand, orice semineu ar trebui sa aiba o rama masca, eleganta si chic. Ramele de semineu din marmura, de inspiratie frantuzeasca, transmit grandoare si noblete, iar albul accentueaza senzatia de spatialitate si lumina.

Daca doriti sa pastrati aspectul traditional al semineului, iata 2 idei fantastice pentru a-l transforma: 1) umplerea cu busteni de dimensiuni similare ; 2) lumanari de dimensiuni, culori si forme variate.

Puteti transforma usor semineul intr-un spatiu de depozitare. Principiul este simplu: instalati scanduri de lemn pentru a va depozita cartile, fotografiile inramate, trofeele sau cadourile.

Creati un semineu fals, lipind de perete o rama de semineu si decorati-l dupa bunul plac.

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: șeminee, tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.