Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Blaturile din granit rămân alegerea preferată pentru consumatorii din întreaga lume atunci când vine vorba de renovarea casei. Spre deosebire de cele mai multe alte suprafețe de blat, blaturile din granit sunt 100% naturale, extrem de durabile și disponibile în sute de culori care acoperă practic toate preferințele de design.

Este ușor de înțeles de ce granitul a rămas alegerea de top pentru blaturi de-a lungul anilor. Este unul dintre cele mai dure materiale de pe pământ; rezistent în timp, ușor de întreținut și este disponibil într-o gamă largă de culori și texturi. De la granit alb subtil până la granit negru închis și tot ce se află între acestea, reușește să completeze cu ușurință orice stil de design.

În acest articol am ales să-ți povestesc despre noua noastră senzație în stoc - Granit Alb Himalaya!

De ce să optezi pentru Granit Alb Himalaya pentru casa ta?

Cu un model care se întinde foarte mult și se schimbă adesea, care seamănă cu marele lanț muntos Himalaya desenat pe o hartă, Himalaya White este un granit brazilian fermecător. 

Granitul Alb Himalaya este o piatră rafinată, cunoscută pentru veniturile sale gri. Pe suprafața sa, pete și vene negre se suprapun peste pete de gri deschis și alb, creând o profunzime și o dimensiune intensă. Culorile neutre ale lui Himalaya White se potrivesc bine în case cu o paletă similară. Pentru cei care doresc să lumineze un spațiu, Himalaya White va reflecta lumina cu ușurință și va face ca încăperea să pară mai spațioasă, aerisită. A fost chiar folosită de unii designeri ca înlocuitor al marmurei pentru diverse proiecte, dar la un preț mai mic față de marmură.

Provenind din Brazilia, aceste suprafețe frumoase au un finisaj lustruit și pot fi comandate în grosimi de 2 sau 3 centimetri. Plăcile de piatră de granit de variație medie sunt o alegere elegantă pentru remodelarea unei bucătării sau a unei băi.

Granitul Himalaya White este o piatră care se potrivește bine cu toate interioarele și elementele de design din băi, bucătării și spații exterioare. Această piatră este o alegere clasică pentru blaturi bucatarie, blaturi baie, insule bucatarie, trepte, pardoseli, pereți, lavoare și alte aplicații de design. Este una dintre opțiunile mai ieftine față de cuarț sau marmură, ceea ce înseamnă că poți începe imediat remodelarea casei tale, fără regrete.

Pentru montajul blatului din Granit Himalaya White se recomandă folosirea adezivului VKW126, dacă piatra va fi montată pe suport de ciment / sintolit sau dacă se montează granit pe granit.  Vrei să știi cum se montează un blat de granit? Vezi aici.

 

De ce să alegi granit? Beneficii:

Crește valoarea casei tale. 

Granitul are puterea de a-ți face casa mai valoroasă, dar și mai atractivă. Dacă potențialii cumpărători se uită la două case, iar casa ta are blaturi de granit, iar cealaltă nu, granitul ar putea face diferența în ceea ce privește casa pe care o vor alege.

Fiecare placă este unică.

Plăcile de granit natural sunt unice; nu există două piese identice. Fiecare placă, culoare și variație are propriul farmec și atractivitate.

Blaturile de granit oferă o frumusețe uimitoare.

Acesta este motivul pentru care le iei în considerare, nu-i așa? Cu toate celelalte calități ale acestora, ceea ce iese cu adevărat în evidență la blaturile de granit este aspectul lor superb. Atracția naturală a pietrei, cu frumusețea sa texturată și cu nuanțe delicate, este de neegalat.

Rezistent în timp, la uzură, umiditate și temperaturi înalte.

Granitul este al doilea material, după diamant, ca duritate, rezistând la orice zgârietură, chiar și la contactul cu substanțe acide. Dacă este întreținut corespunzător, granitul își poate păstra culoarea și luciul zeci de ani. 

La Vinca, Blatul din Granit Alb Himalaya este livrat alături de un certificat de conformitate. De asemenea, blaturile vor fi executate personalizat pentru fiecare client, având în vedere dimensiunile, finisarea, precum și decupajul dorit de acesta.

Vinca este producător și distribuitor de piatră naturală punându-ți la dispoziție o gamă largă de produse din granit, marmura, travertin, cuart la prețuri de depozit și mărimi personalizate. La Vinca găsești blaturi din granit alb himalaya la cele mai bune prețuri de pe piață și la o calitate superioară. 

Vezi imagini de la clienții noștri cu blaturi din granit.

Pentru mai multe detalii, ne poți găsi și contacta la:

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.