Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturală este unul dintre cele mai folosite materiale de construcții din istorie. 
Pe lângă rezistența extrem de ridicată a structurii sale, piatra naturală oferă și un aspect estetic deosebit, ce înnobilează orice construcție.

Ne face plăcere să vă prezentăm proiectele la care Vinca a pus umărul de-a lungul timpului, câștigând aprecierea și încrederea celor ce ne-au trecut pragul. De această dată, dorim să vă prezentăm fructuoasa colaborare cu Centrul de Afaceri - Bursa Moldovei din Iași, pentru care Vinca a furnizat plăci din granit în diferite nuanțe.

Clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută în care a ales: 

Credem că se poate vedea cu ochiul liber de ce atât noi, cât și clientul nostru suntem mândri de acest rezultat. Vezi mai multe imagini aici. 
În alegerea materialului potrivit, rezistența, aspectul și durabilitatea sunt printre principalii factori de care trebuie să ții cont. Granitul satisface cu succes aceste exigențe, astfel că alegerea sa pentru amenajarea treptelor interioare ni s-a părut a fi cea mai potrivită.

Ce este granitul?
Granitul este o rocă magmatică formată prin ieșirea la suprafață a magmei, care, în urma răcirii treptate, se cristalizează, dând naștere unei structuri granulate. Compoziția granitului cuprinde materiale dure- feldspati, cuartite- care determină duritatea de ansamblu a rocii. Această caracteristică îl face ideal de folosit în locuri supuse unor acțiuni mecanice și chimice agresive. Granitul este foarte rezistent la zgârieturi, dar și la contactul cu substanțe acide, fiind unul din cele mai durabile materiale.

Granitul Verde Butterfly este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unei pietre naturale verzi consistente, cu bucăți de culori aventuroase. Această piatră este în mare parte verde, dar are elemente interesante de alb și chihlimbar. Este un material durabil și unul dintre cele mai populare materiale din piatră naturală utilizate în proiectele de remodelare. 

Granitul Aur Desert se recomandă a fi folosit în stilizarea treptelor, datorită rezistenței la zgârieturi și umiditate. În această piatră naturală găsim nuanțe armonioase care separă zone de ocru auriu intens. În ansamblu, această combinație creează o suprafață foarte atrăgătoare care pare să cuprindă farmecul, seninătatea și misterul deșerturilor orientale. Granitul Aur Desert este destinat să facă parte din cele mai exclusiviste spații, deoarece este perfect pentru decorarea camerelor cu o notă fascinantă orientală.
  

Fiind o lucrare de interior, am utilizat granitul lustruit care este ideal pentru zonele intens luminate! Granitul lustruit, lucios reflectă lumina și atrage atenția instant. Unul dintre motivele pentru care acest finisaj este atât de popular este pentru ca conferă eleganță spațiului. De asemenea, un finisaj puternic lustruit poate respinge petele fiind ușor de păstrat curate.

Pentru treptele exterioare, mai recomandat este granitul fiamat pentru că are o textură antiderapantă. Astfel, se va evita alunecarea pe timp de ploaie și formarea unui strat de gheață la suprafață în sezonul rece. 

La VINCA, treptele vor fi executate personalizat pentru fiecare client, având în vedere dimensiunile, finisarea, precum și decupajul dorit de acesta.

Mulți cred că granitul e disponibil doar în nuanțe de gri și bej, însă la VINCA ai o mare diversitate de culori de unde să alegi: alb cu granulații negre, verde-marin, albastru-perlă, nuanțe roșiatice (roz-piersică, grena), negru-galaxy și altele. Vezi colecția noastră aici.

Ce-ar fi să investești într-un blat de care să te bucuri o viață și să nu mai treci prin stresul renovării niciodată? 
Treptele din granit rezistă peste 100 de ani, astfel ca te poți bucura de ele toată viața. Deoarece este un material 100% natural, granitul nu se demodează niciodată, astfel putând fi mereu în tendințe.


Vrei să afli mai multe despre cum se întreține granitul sau care material este cel mai potrivit pentru trepte? Îți recomandăm cu drag acest articol.

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă grădină, cadouri piatră naturală, detergenți, mobilier și multe altele.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.