Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Felul in care arata toaleta poate spune foarte multe despre restaurant, in general. O baie foarte curata, cu un design placut, transmite o imagine pozitiva.

Personal, cand vad o baie neingrijita, fara produsele de igiena necesare, nu mai calc a doua oara in acel restaurant. Daca toaleta arata deplorabil, este posibil ca si mancarea sa nu fie la standardele de calitate optime.

In viziunea unor proprietari de restaurante, toaleta ocupa ultimul loc pe lista investitiilor dintr-un restaurant. Eu cred ca ar trebui sa fie pe unul dintre primele locuri!

Nivelul de igiena si designul toaletei restaurantului trebuie sa fie o preocupare majora din mai multe motive.

O baie neingrijita afecteaza imaginea, sanatatea clientilor si angajatilor si, crede-ma, chiar si succesul afacerii!

Adu un plus de valoare imaginii restaurantului tau, cu ajutorul unui lavoar din piatra naturala! Chiar daca foarte multe restaurante inca folosesc articole din ceramica, un lavoar din piatra naturala poate fi o caracteristica deosebita in baia restaurantului, atragand admiratia clientilor tai!

0bb37c5741262385712a61358bfe9eae-1518684

De ce sa alegi lavoarele din piatra naturala pentru baia restaurantului tau?

 

-> Dau impresia de lux

Spre deosebire de ceramica, granitul, marmura sau travertinul au un aspect mai deosebit. Lavoarele din piatra naturala dau impresia de lux si opulenta. Marmura alba sau neagra este o alegere populara pentru un lavoar. Poti sa potrivesti marmura lavoarului cu un blat din marmura intr-o culoare complementara sau contrastanta.

 

 

->Gama larga de dimensiuni, forme si culori

Lavoarele din piatra naturala pot fi realizate la comanda, in functie de dorintele si nevoile tale. Rotunde, ovale, dreptunghiulare, patrate si chiar asimetrice.... exista pur si simplu foarte multe optiuni din care o poti gasi pe cea care sa se potriveasca cu specificul restaurantului tau.

 

 

->Rezistente

Dintre cele 3 tipuri de materiale din care pot fi realizate lavoarele – marmura, granit, travertin - granitul este cel mai rezistent la zgarieturi sau la contactul cu substante acide. Din punct de vedere estetic, alegeti marmura daca va plac culorile pale, granitul daca doriti culori vii sau travertinul daca doriti sa mergeti pe amenajare clasica, in nuante de bej calde.
Comanda online din stoc sau trimite-ne un email cu o cerere de oferta personalizata!

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă grădină, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.