Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Echipa VINCA a contribuit de curand la amenajarea interioara a unui nou spatiu comercial in Bacau. Am creat un ambient elegant si modern cu ajutorul pardoselii din travertin veincut si treptelor din marmura travin.

Echipa VINCA a insotit clientul pe parcursul fiecarei etape: consultanta in proiectare, consultanta in alegerea materialelor potrivite din portofoliul Vinca, livrarea produselor finisate, montarea treptelor si contratreptelor din marmura si a pardoselii din travertin, alegerea detergentului potrivit pentru spalarea marmurei si travertinului.

Iata rezultatul final de care noi suntem mandri, iar clientul extrem de multumit:

b33583131c1e4ceaa64cae862e84ea3e-1518769

Mai multe exemple de lucrari, inclusiv scari din marmura sau granit sau pardoseli din piatra naturala, realizate de echipa Vinca, poti vedea aici: http://www.vinca.ro/portofoliu.html

 

 

Iti doresti si tu o amenajare interioara similara? Iata materialele de care ai putea avea nevoie:
 

Trepte Interior Marmura Travin Crosscut

  • Dimensiuni: Lungime 100 cm, Latime 33 cm, grosime 2 cm
  • Pret placa de 100*33*2cm: 96.66 RON. Pretul afisat este orientativ si se refera la o dimensiune medie standard. Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne contactati.
  • Greutate: 20 kg/mp
  • Treptele de interior din marmura Travin Crosscut vor fi executate personalizat pentru fiecare client, avand in vedere dimensiunile, finisarea, precum si decupajul dorit.
  • Marmura cu un aspect placut, ce are ca si culoare predominanta crem-bejul.Daca sunt intretinute corespunzator, treptele interioare din marmura Travin Crosscut isi pot pastra culoarea si luciul zeci de ani. Foloseste tratamentul impermeabilizant Water Block pentru suprafate lucioase din marmura.


Mai multe detalii aicihttp://www.vinca.ro/marmura/trepte/trepte-interior-marmura-travin-crosscut-100332cm.html  

 

Placaj Travertin Crosscut

  • Greutate: 50kg/mp.
  • Dimensiune: Lungime 30,5cm latime 30,5cm, grosime 1,2 cm.
  • Travertinul este o roca sedimentara cu un aspect profund natural si impresionant, rezistenta la expunerea la intemperii, precum si la actiunea ciclurilor repetate de inghet/dezghet.
  • Daca este intretinut corespunzator, Placajul din travertin Crosscut isi poate pastra culoarea zeci de ani. Pentru intretinerea travertinului se recomanda folosirea detergentului de curatare Dopo Posa. Pentru impermeabilizare recomandam folosirea hidrorepelentului Water Block.


Mai multe detalii aicihttp://www.vinca.ro/travertin/placaj/placaj-travertin-crosscut-30cm.html

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, lavoare, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.


Pentru alegerea materialelor potrivite proiectului tau, nu ezita sa ne contactezi sau sa vizitezi showroom-urile VINCA din Bacau, Roznov (jud. Neamt) si Iasi!


Livram granit oriunde in tara. Iti punem la dispozitie 5 mostre gratuite, daca nu poti ajunge in showroom-urile noastre.


Comenzile se pot face prin telefon la 0724017620, prin e-mail la contact@vinca.ro sau direct pe site prin click buton "Adauga in cos".