Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

             De ce este important pentru noi sa vizitam aceste targuri internationale?

            In primul rand iesim din contextul actual, rutinat, care ne da impresia ca batem pasul pe loc si n-o sa mai evoluam niciodata. Orice iesire te aduce in postura in care sa-ti analizezi si tu progresele, indiferent cat de mici, sa faci comparatie cu tine de acum 1 an sau 2, sa sarbatoresti o mica pauza.

    

 

 

 

            In al 2 lea rand, consideram ca e important sa fim tot timpul ancorati de ultimele noutati in materie de piatra naturala, fie ca e vorba de cariere noi, fie ca e vorba de automatizari, utilaje sau softuri care ne-ar putea usura munca si creste productivitatea.

 

 

 

 

          

                In al 3 lea rand, e foarte important pentru inchegarea echipei si dezvoltarea atasamentului fata de piatra naturala. Nu exista om care sa participe la aceste targuri si sa nu ramana marcati pe viata de versatilitatea pietrei naturale, indiferent ca se numeste marmura, granit, travertin, calcar, ardezie sau onix. 

            Inchipuiti-va doar acest scenariu din 2009: o scena de 200m2, placata toata cu marmura ca intr-un restaurant de 7 stele, 1 pian placat cu granit Albastru Perla intr-un colt si un pianist care tine un recital de cateva ore, impecabil din toate punctele de vedere. Cum sa nu te indragostesti?

 

 

 

      

                 Rasfoind prin arhiva ne-am dat seama ca avem o colectie impresionanta de instantanee WOW care merita sa fie impartasite si catre ceilalti iubitori de piatra naturala.

                Pana la urmatorul targ la care vom participa, Izmir Fair 27-30 martie, va lasam sa va delectati cu aceste imagini de poveste. Nu uitati ca toate sunt cioplite in piatra naturala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decor, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.