Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Piatra naturală este unul dintre cele mai folosite materiale de construcții din istorie. 

Pe lângă rezistența extrem de ridicată a structurii sale, piatra naturală oferă și un aspect estetic deosebit, ce înnobilează orice construcție așa cum este necesar în amenajarea interiorului unui magazin de rochii de mireasă și rochii de ocazie.

Ne face plăcere să vă prezentăm proiectele la care Vinca a pus umărul de-a lungul timpului, câștigând aprecierea și încrederea celor ce ne-au trecut pragul. De această dată, dorim să vă prezentăm fructuoasa colaborare cu magazinul de rochii de mireasă White Lady din Piatra Neamt, pentru care Vinca a furnizat plăci de marmură în diferite nuanțe.

Clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută în care a ales: 

Plăcile de marmură pot fi utilizate pentru a placa pardoselile, pentru a placa pereții interiori și pentru realizarea de trepte și contratrepte pentru scările interioare. Credem că se poate vedea cu ochiul liber de ce atât noi, cât și clientul nostru suntem mândri de acest rezultat. Vezi mai multe imagini aici. 


În alegerea materialului potrivit, rezistența și aspectul estetic sunt printre principalii factori de care trebuie să ții cont. Marmura satisface cu succes aceste exigențe, astfel că alegerea sa pentru amenajarea magazinului ni s-a părut a fi cea mai potrivită.

Ce au în comun marmura și rochiile de mireasă? 
Puritatea, strălucirea, rafinamentul, eleganța.
Marmura albă și crem este ideală pentru amenajarea interioară a unui magazin de rochii de mireasă și/sau rochii de ocazie pentru că oferă o atmosferă de lux și rafinament.
Senzația de confort, curățenie și bun-gust este accentuată de aspectul natural al marmurei. Chiar dacă nu este un material ieftin, marmura bej justifică fiecare leu investit.

Ce este marmura?
Marmura este o rocă metamorfică și este compusă, în cea mai mare parte, din calcit – o formă cristalină a carbonatului de calciu (CaCO3). Ea se obține practic prin metamorfoza calcarului. 
Nuanțele cele mai frecvente ale marmurei sunt alb, cenușiu, gri, negru, roșu, și chiar și verde. Marmura conferă oricărei încăperi rafinament și luminozitate. Este un material care se preteaza cu succes atât amenajării unui apartament / unei case, cât și amenajarii unui sediu comercial.
Marmura este rezistentă la temperaturi extreme, la ciobiri, zgârieturi fiind astfel un material rezistent și durabil.

Aspectul, rezistența și ușurința cu care se întreține fac din marmură o alegere populară pentru: blaturi de baie, pardoseli, trepte, șeminee, dușuri și căzi de baie, glafuri pentru ferestre, fântâni, monumente funerare ș.a. 

La VINCA găsești o gamă diversificată de culori și texturi pentru: glafuri, blaturi, trepte, placaj pardoseli și mozaic. Aruncă o privire aici.

Piatra naturală are o istorie îndelungată în domeniul amenajărilor interioare, reușind să se mențină mereu în pas cu noile tendințe ale momentului, fiind un material foarte apreciat sub aspect estetic, datorită versatilității sale ce o face să fie potrivită oricărui stil arhitectural.
Se pot realiza felurite aranjamente decorative folosind piatra naturală, cu un impact vizual spectaculos. Eleganța și rafinamentul pe care piatra naturală îl imprimă încăperilor îi subliniază calitățile incontestabile ce o fac ideală pentru proiectele de amenajări interioare, cât și exterioare.

Te interesează și alte produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, tavă servire marmură, pietriș decorativ pentru grădină, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, cadouri piatră naturală, detergenți, mobilier și multe altele.

Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici. 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.

Vrei sa devii partener VINCA?
Află cum aici. Iar dacă ești montator, găsești toate informațiile de colaborare aici.