Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Esti curios sa afli cum ai putea integra marmura neagra in amenajarea apartamentului sau casei tale ? Iata recomandarile noastre:

Marmura neagra – o noua tendinta in amenajarea bucatariei

Unul dintre cele mai evidente spatii pentru a incepe este bucataria. Un backsplash de marmura neagra ar aduce, cu siguranta, eleganta bucatariei. Se potriveste de minune atat in bucatariile moderne, cat si in cele traditionale.

Daca mobila de bucatarie este are o culoare deschisa, marmura neagra va contribui la crearea unui contrast grafic. Venaturile delicate de pe marmura vor face tranzitia lina.

 

O alta optiune ar putea fi o insula de bucatarie din marmura neagra. Poate fi elementul central al intregii bucatarii si poate fi asortata cu blaturile de lucru sau cu backsplash-ul.

Marmura poate fi utilizata in combinatie cu alte materiale, cum ar fi lemnul. Cele doua materiale se pot completa pentru a crea o insula moderna si eleganta de bucatarie.

 

Baia capata personalitate cu ajutorul marmurei negre

Urmatoarea alegere ar fi baia. Un perete placat cu marmura neagra, de exemplu, poate imbunatati decorul si ambianta generala. Pastreaza neutru restul decorului (nuante de bej, gri) sau creeaza un contrast puternic cu pardoseli de un alb pur.

 

O alta optiune pentru amenajarea baii ar fi un blat din marmura neagra asortat cu un dulap negru montat pe perete, in contrast cu albul peretilor si al gresiei. Marmura neagra adauga rafinament acestui spatiu utilitar si te vei simti ca la spa la tine acasa.

 

Sigur, prea mult negru poate face un spatiu sa arate intunecat si sumbru. Daca negrul intens ti se pare prea mult, alege materiale cu cateva tonuri mai deschise. Baia moderna din imaginea de mai jos are o cada placata cu marmura neagra care se potriveste cu pardoseala, iar tranzitia intre acestea si culoarea peretilor este naturala. Lampadarul creeaza o ambianta glamour.

Un living deosebit prin integrarea marmurei negre in decor

Desigur, marmura poate fi utilizata si in alte spatii decat bucataria sau baia. De exemplu, ia in considerare o rama de semineu din marmura neagra in living, sau, de ce nu, pardoseli din marmura neagra.

sursa imagini: homedit.com

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.