Vinca.ro

Costul de transport se stabileste dupa lansarea comenzii impreuna cu echipa de consilieri de vanzari.
Program: L-V: 08:00-17:00; S: 08:00-14:00 |

Stalpii gardurilor si zidurilor din piatra sau beton pot fi protejati de intemperii si, in acelasi timp, infrumusetati cu ajutorul unor accesorii specifice: capace / palarii / coame / bile.  Aceste accesorii sunt adesea realizate din beton, piatra, granit sau marmura.


Capacele de gard ofera stalpilor o rezistenta sporita la intemperii si constribuie la estetica generala a gardului.


Am ales granitul pentru confectionarea capacelor de gard deoarece acest material imbina cu succes doua aspecte esentiale: estetic (gama variata de nuante, aspect natural) si functional (rezista la inghet si dezghet, la contactul cu substante acide).


Iti propunem cateva designuri de capace de stalpi de gard din granit si asteptam cu interes propunerile tale pentru a le pune in practica:

Si marmura este un material potrivit pentru capacele de gard.

Capacele de gard din granit si marmura se poate executa si la alte dimensiuni. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta de pret personalizata!

Vezi aici https://www.vinca.ro/mobilier-marmura-granit/gradina ce modele de capace de gard la dimensiuni standard avem in stoc si comanda online!

Te interesează diverse produse din piatră naturală? La VINCA găsești: tocător granit, blaturi granit, blaturi marmură, blaturi travertin, tavă servire marmură, piatră decorativă, pietriș decorativ, cadouri piatră naturală, detergenți, monumente marmura, mobilier și multe altele la cele mai bune prețuri.
Dacă ai nevoie de ajutor, noi suntem aici pentru tine. Oferim și montaj și transport, dar mai multe detalii vei găsi aici.

Mai multe detalii afli si de pe canalul nostru Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ACFGY6Kk2QE  

 

Pentru imagini cu lucrări de la clienții noștri, click aici.

Comandă online sau ne ne poți găsi la: 

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Bacau: com. Nicolae Balcescu, E85, nr. 1248

Telefon contact: 0724 043 563

Depozit Vinca Marmura Granit Piatra Naturala Neamt: Roznov, str. Paltinului, nr. 883            

Telefon contact: 0769 608 459

Blaturi Bucatarie Mood by Vinca Marmura Granit Bucuresti: Otopeni, Calea Bucurestilor, nr. 242

Telefon contact: 0769 608 459

Sau prin parteneri - vezi lista parteneri aici.

Vrei să ne urmărești activitatea? Ne găsești pe Facebook, Instagram, Pinterest dar și pe Telegram unde postăm săptămânal oferte limitate.